Fordelaktig servicekampanje startet hos Toyota

Fordelaktig servicekampanje startet hos Toyota
Fordelaktig servicekampanje startet hos Toyota

Toyota brakte sommeren tidlig med sin servicekampanje. Servicekampanjen, som inkluderer mange fordeler for alle Toyota-brukere for å gjøre bilen klar for sommeren, vil fortsette til 27. juni.

Innenfor rammen av denne fordelaktige kampanjen som tilbys hos 61 Toyota-autoriserte tjenester i alle regioner i Tyrkia, er det 25 prosent rabatt på bremseskiver og -klosser, støtdempere, vindusviskere og clutchsett i alle modeller. I tillegg er det mulig å nå bæretilbehør som øker det praktiske med 15 prosent rabatt.

Toyota originale motorolje og oljefilter vil bli rabattert med 3 prosent og vedlikeholdsarbeid vil bli rabattert med 20 prosent for modeller som er 15 år og eldre. Med den gratis sjekktjenesten blir kjøretøyet grundig kontrollert og Toyotaer er fullt klargjort for sommeren.

Toyota-brukere kan også gjøre serviceavtaler online for å dra nytte av disse fordelene.

I tillegg til disse fordelene kan de som har periodisk vedlikehold hos Toyota dra nytte av et gratis 10 år / 160.000 1 km eller 15.000 år / 1 10.000 km garantisystem for sine kjøretøyer opp til XNUMX år / XNUMX XNUMX km og oppfylle de nødvendige betingelsene. Alt brukerne må gjøre for å dra nytte av servicekampanjen og Toyota Garanti ON er å gå til Toyota Plazas.

Günceleme: 23/05/2023 11:36

Lignende annonser