Forklaring om 'Yenimahalle Şentepe Cable Car System' fra EGO

Forklaring om 'Yenimahalle Şentepe Cable Car System' fra EGO
Forklaring om 'Yenimahalle Şentepe Cable Car System' fra EGO

Ankara Metropolitan Municipality EGO General Directorate rapporterte at det ikke er noen kronisk funksjonsfeil i Yenimahalle-Şentepe taubanesystem.

I uttalelsen fra EGOs generaldirektorat, "På grunn av det faktum at Yenimahalle-Şentepe taubanesystem har vært ute av drift nylig; Innbyggerne våre får spørsmål om det er et kronisk problem i systemet eller ikke. I denne sammenheng ble det ansett som hensiktsmessig å komme med følgende uttalelse.

Taubanesystemet, med linjen som starter ved Yenimahalle metrostasjon og når sentrum av Şentepe, har en kapasitet på 2 tusen 400 personer/time i én retning med fly; Det er et system integrert med metroen med 4 stopp, 105 hytter og en lengde på 3 tusen 257 meter. Siden det er et luftbårent system, stoppes det fra tid til annen på grunn av uegnede værforhold. I tillegg på grunn av at den tekniske infrastrukturen som muliggjør drift av anlegget er underjordisk i gater og gater på traseen, utføres utgravninger etc. rundt anlegget. kan også stoppes ved å bli påvirket av studiene.

Som kjent ble taubanesystemet midlertidig stengt for bruk fra og med 19. mars 21, på grunn av at de fysiske forholdene på hyttene ikke tillot reise i samsvar med sosial avstand under Covid-2020-pandemien; Med overgangen til den tredje fasen av den gradvise normaliseringsprosessen 01. juli 2021, ble det vurdert at åpning av virksomheten, som var stengt i omtrent femten måneder, uten tungt vedlikehold, ville være upraktisk med tanke på passasjersikkerhet og systemsikkerhet, og 07. juli 2021 ble det påbegynt tungt vedlikehold av linjen.

I tillegg til det tunge vedlikeholdet ble klemdelene på 1 hytter (systemet som gjør at hytta holder seg i tauet) under befaringen erstattet med de 3 meterne med ubrukelig transport-slepetau i 070. trinn.

Dette er første gang det er utført en så omfattende undersøkelse av taubanen, som ble åpnet i 2014 og rutinemessig vedlikehold og reparasjonsarbeid ble utført. Etter fullføringen av arbeidene ble Yenimahalle-Şentepe taubanelinje gjenåpnet 08. april 2022. I tillegg ble det signert en kontrakt for vedlikehold og reparasjon av linjen med selskapet, som er den opprinnelige produsenten av taubanen, for umiddelbar eliminering av eventuelle feil.

Foreløpig er det ingen kronisk funksjonsfeil i Yenimahalle-Şentepe taubanesystem. Men på grunn av omstendighetene utenfor vår kontroll på grunn av ugunstige værforhold, oppleves også midlertidige sammenbrudd på grunn av arbeidet til enkelte private selskaper og institusjoner i regionen; Derfor må tjenesten suspenderes. Med tanke på mulige funksjonsfeil som kan oppstå i fremtiden, ble offentlige institusjoner og organisasjoner som jobber med taubanen og bedrifter bedt om å kontakte vår institusjon før de jobber i regionen ved å skrive et brev.

I tillegg, når vi ser på feilstatistikken fra forrige periode angående taubanesystemet åpnet i 2014, ser vi at nedetiden til systemet er mye mindre, spesielt i vår periode, som følge av tungt vedlikeholdsreparasjonsarbeid og rutiner. vedlikehold.

Som et resultat deler den med publikum at taubanesystemet for øyeblikket ikke har noen kroniske funksjonsfeil; Vi vil igjen minne om at institusjonene og organisasjonene som vil jobbe på ruten Yenimahalle-Şentepe taubanesystem bør kontakte vår organisasjon før dette arbeidet, slik at innbyggerne våre som bor i regionen ikke opplever problemer med transport på grunn av uplanlagte avbrudd , bortsett fra værforhold eller tekniske feil. ble det sagt.

Günceleme: 20/05/2023 11:52

Lignende annonser