Kibariye falt fra scenen, hun ble ført til sykehuset! Hvordan er Singer Kibariyes helsestatus?

Kibariye falt av scenen og ble fraktet til sykehuset! Hvordan er Singer Kibariyes helsestatus?
Kibariye falt fra scenen, hun ble ført til sykehuset! Hvordan er Singer Kibariyes helsestatus?

"Hva skjedde med sangeren Kibariye, falt hun av scenen?" Spørsmålet skjøt fart fra søkemotorene. Helsestatusen til Kibariye, som falt av scenen under konserten hennes i Mersin, er et spørsmål om nysgjerrighet. Så hva skjedde med Kibariye, hvordan falt det? Hvordan er helsen til Kibariye? Her er detaljene i nyhetene....

Artisten Kibariye inntok scenen på Romany Gathering i Turgut Reis Neighborhood, der Roma bor i Mersin.

Mens Kibariye sto på scenen ønsket en fan å hoppe på scenen, men sikkerhetsvaktene grep inn. Sikkerhetsvakten, som grep inn for å holde personen som hoppet på scenen vekk fra Kibariye, traff Kibariye.

Den første behandlingen av Kibariye, som falt fra scenen på grunn av støtet, ble gjort på et privat sykehus. Kibariye ble deretter overført til Mersin City Hospital.

MINISTER KOCA: BEVISST

Helseminister Fahrettin Koca delte en melding om Kibariyes helsestatus fra sin Twitter-konto.

Minister Koca delte: «Vår stemmekunstner Kibariye ble skadet som følge av en uheldig hendelse på scenen. Behandlingen hans fortsetter ved Mersin City Hospital. Han er bevisst. Han vil bli holdt under observasjon en stund og skrives ut. Jeg ønsker ham lykke til: Vi håper å se deg igjen blant oss med din stemme og glede.»

Günceleme: 10/05/2023 11:54

Lignende annonser