İnönü University rekrutterer 529 personell

İnönü University for å rekruttere personell
İnönü University rekrutterer 529 personell

Innleid personell vil bli ansatt i samsvar med paragraf (B) i artikkel 28 i embetsmannsloven nr. 2007, underlagt prinsippene for ansettelse av innleid personell publisert i Offisiell Gazette datert 26566. juni 657 og nummerert 4, og dens vedlegg og endringer. Kandidater som oppfyller betingelsene spesifisert i kunngjøringen vil bli akseptert uten skriftlig og/eller muntlig eksamen, basert på 2022 KPSS (B) gruppepoengrangering. İnönü University 529 Personell Rekruttering Søknadskrav? Hvordan søke?

For detaljer om annonse KLIKK HER

ANDRE KRAV TIL KANDIDATER

1. Å bære vilkårene spesifisert i artikkel 657 i lov nr. 48.

2. Mottar ikke pensjon eller alderspensjon fra noen trygdeinstitusjon.

3. For mannlige kandidater, for å ha fullført sin militærtjeneste eller for å bli fritatt eller utsatt.

4. Uten at det berører bestemmelsene i artikkel 657 i lov nr. 53, å ikke ha noen fysisk eller psykisk sykdom som kan hindre ham fra å arbeide på 24-timers basis i den innleide personellstillingen det søkes om. (Denne situasjonen bestemmes av rapporten som skal innhentes fra fullverdige sykehus på tidspunktet for inntreden i offentlig tjeneste.)

5. Blant kandidatene som skal søke, de som er ansatt i offentlige institusjoner i henhold til artikkel 657/B i embetsmannsloven nr. 4, «De som er ansatt på denne måten får sine kontrakter terminert av sine institusjoner på grunn av å handle i strid med de i loven. prinsipper for tjenestekontrakten eller ensidig heve kontrakten innen kontraktsperioden, med unntak av unntakene fastsatt av Ministerrådsvedtaket. Ved oppsigelse kan de ikke ansettes i institusjonenes innleide personellstillinger med mindre ett år har gått fra datoen for oppsigelsen.

SØKNADSTID

Dato lagt ut: 24.05.2023
Søknadsfrist: 07.06.2023

PÅFØRINGSMETOD

Søknader vil bli gjort personlig, og dokumentene som kreves for søknaden må sendes til det administrative personellkontoret til rektoratet ved İnönü University før slutten av arbeidstiden for søknadsfristen.

Günceleme: 24/05/2023 12:38

Lignende annonser