Konya Metropolitan Municipality vil kjøpe 45 Wattmans

Konya Metropolitan vil kjøpe Vatman
Konya Metropolitan vil kjøpe 45 Wattmans

Konya Metropolitan Municipality-selskapet Konya Şehir Hizmetleri Anonim Şirketi har publisert en rekrutteringsmelding for 45 trikkeførerkandidater (Vatman). Så, hva er søknadsbetingelsene, hvordan vil søknadene bli laget?

For detaljer om annonse KLIKK HER

Krav til kandidater 

Uten at det berører bestemmelsene i artikkel 22 i arbeidsloven datert 05/2003/4857 og nummerert 30, ikke å ha en psykisk lidelse som kan hindre ham i å utføre sin plikt kontinuerlig,

Selv om fristene spesifisert i artikkel 53 i den tyrkiske straffeloven har passert; forbrytelser mot statens sikkerhet, selv om benådet eller fengslet i ett år eller mer for en forsettlig begått forbrytelse,

Lov mot den konstitusjonelle orden og dens virkemåte, (1) ikke å bli dømt for underslag, underslag, bestikkelser, tyveri, bedrageri, forfalskning, tillitsbrudd, uredelig konkurs, budrigging, rigging av ytelse, hvitvasking av eiendomsverdier som oppstår fra kriminalitet eller smugling.

Prostitusjon, seksuelle overgrep, seksuelle overgrep mot barn, tvangsprostitusjon, forbrytelser mot seksuell immunitet, seksuelle overgrep, seksuell trakassering, produksjon og handel med narkotika eller sentralstimulerende midler, Kjøp av narkotika eller sentralstimulerende midler for bruk,

Ikke bli straffet for forbrytelsene med å akseptere eller eie eller bruke narkotika eller sentralstimulerende midler, opprette en organisasjon for å begå en forbrytelse, åger,

Å være en tyrkisk statsborger, å ha fullført sin militærtjeneste fra kunngjøringsdatoen, å være minst en Associate Degree-utdannet. Fortrinnsvis, for å uteksaminere fra avdelingene til Rail Systems Machinist, Rail Systems Machinery Technology, Rail Systems Electrical and Electronics,

Å ha sertifikat B klasse, ikke ha et hinder for å jobbe på skift og om natten,

Å ha en psykoteknisk attest, ikke å ha noen helseproblemer som hindrer ham i å gjøre plikten sin,

Å være bosatt i Konya sentrale distrikter (Seljuk-Meram-Karatay), ikke være eldre enn 35 år gammel,

Å kunne jobbe i oppdrag som skal gjøres innenfor grensene til Konya Metropolitan Municipality.

MERK: Traineekandidater som lykkes i intervjuene vil bli gjenstand for 744 timers praksisopplæring, og de må bestå de teoretiske og praktiske eksamenene som skal avholdes etter opplæringen. Vellykkede kandidater vil bli utnevnt til Vatman.

Søknadsdato

Kandidater som ønsker å søke om trikkeføreren (Vatman), som er annonsert å bli kjøpt av Konya Metropolitan Municipality, bør sende inn sine søknader til Konya Metropolitan Municipality 18.-19. mai 2023. Jobbsøknadsportal kan gjøre gjennom.

Günceleme: 18/05/2023 11:24

Lignende annonser