Lexus introduserer helt ny modell LBX

Lexus introduserer helt ny modell LBX
Lexus introduserer helt ny modell LBX

Premium-bilprodusenten Lexus forbereder seg på å avduke sin helt nye modell. Modellen, som skal representere en ny opplevelse for Lexus-merket, fikk navnet LBX.

Lexus delte også noen detaljerte bilder av den nye modellen, som vil bli introdusert 5. juni. Banebelysningen, som har blitt en signatur i Lexus' nye SUV-modeller, skal også brukes i LBX-modellen og vil vise at det er en spesiell modell ved første øyekast.

På samme måte delte Lexus en del fra fronten av den helt nye LBX og ga ledetråder fra det nye designet til kjøretøyet. LBX vekker oppmerksomhet med sin karakteristiske frontlykt med L-motiv, flytende panserlinje og nye grilldesign.

Günceleme: 22/05/2023 13:31

Lignende annonser