MTB Night Cup viste stor spenning

Verdens eneste internasjonale nattløp MTB Night Cup, organisert innenfor rammen av Sakarya Bike Fest, hvor Sakarya Metropolitan Municipality var vertskap for stjerneidrettsutøvere, var vitne til stor spenning.

Sakarya Metropolitan Municipality er vertskap for de mest prestisjefylte sykkelrittene i verden i år, som hvert år. MTB terrengsykkel, BMX supercross og Tour Of Sakarya internasjonale landeveissykkelløp som arrangeres som en del av Sakarya Bike Fest vil bringe spenningen til toppen.

Den gigantiske organisasjonen, som startet med 1. etapperittene i Tour Sakarya i dag, fortsatte med nattrittet. Verdens eneste internasjonale nattløp MTB Sakarya Night Cup startet i Sunflower Cycling Valley.

Med organiseringen av International Cycling Union (UCI) ble det fremsatt en fantastisk kamp i Europas mest omfattende anlegg. Stjernepedaler krysset de utfordrende terrengsykkelsporene én etter én i mørket for å nå pallen på slutten av løpet.

I løpet, der 20 kvinner og 36 menn deltok, ble det kjørt en bane på 4 meter. Konkurransen, der mennene konkurrerte i 400 runder og kvinnene konkurrerte i 7 runder, varte i omtrent 6 timer. Racerne som fullførte løypene på raskeste tid i 2 separate kategorier, kvinner og menn, tok pallen.

Hos menn vant den østerrikske syklisten Gregor Raggi den første medaljen med tiden 1.15.32, mens sveitsiske Usrin Spescha ble nummer to og Ukrainas Dmytro Titarenko ble nummer tre. Hos kvinner endte den kasakhiske friidrettsutøveren Alina Sarkulova først med tiden 1.18.38, ungarske Virag Buzsaki ble nummer to og kasakhiske Tatyana Geneleva endte på tredjeplass.