TRNC-flyvninger Starter fra Ordu-Giresun flyplass

Ordu KKTC Flights Start
TRNC-flyvninger Starter fra Ordu-Giresun flyplass

Angående Kypros-flyvningene som vil starte fra Ordu Giresun lufthavn, ledere i FLY Cyprus, Ordu Metropolitan Municipality-ordfører Dr. Mehmet Hilmi Güler besøkte.

Rauf Denktaş, en av grunnleggerne av FLY Cyprus Airlines, Nusret Polat, Emre İlikanlı, Mehmet Yücel og deres medfølgende medlemmer, Ordu Metropolitan Municipality-ordfører Dr. Han besøkte Mehmet Hilmi Güler på kontoret hans og ga informasjon om flyvningene til hjemlandet fra Ordu-Giresun flyplass.

I sin uttalelse her sa president Güler at med flyvningene som skal gjøres mellom TRNC og Ordu, vil kulturen og turismen i de to landene åpne seg for hverandre. President Güler uttalte at dette trinnet vil gi stor rikdom og mangfold.

“DET BLIR EN STOR RIKDOM”

President Güler uttrykte at han er glad for å være vertskap for delegasjonen som kom til Ordu for lanseringen av Ordu-TRNC-ekspedisjonene, og uttalte at dette trinnet vil være pioneren for gode gjerninger og sa: "Kypros er veldig viktig for oss. I løpet av vår tjeneste har vi gjort gode gjerninger for det unge landet. I Svartehavet vil denne studien utgjøre en enorm forskjell. Vi forbinder begge landene. Dette er en veldig vakker geografi og du har et fint varmt miljø. Også her er det et frodig miljø. Det snør ikke mye på Kypros, men du vil nyte snøen her. Vi kommer til ditt sted. Dette vil være en stor rikdom, sa han.

"VI SKAPER EN LINK MELLOM HÆREN OG TRNC"

En av grunnleggerne av FLY Cyprus Airlines, Rauf Denktaş, barnebarnet til den avdøde presidenten for TRNC, Rauf Denktaş, sa at de ønsket å introdusere Ordu og babylandet med arbeidet som skal gjøres, og sa: "Jeg håper vi danner et sterkt bånd i vår hær som vil binde den tyrkiske republikken Nord-Kypros. Forhåpentligvis tar vi sikte på å introdusere Ordu ved å frakte turister både fra babylandet til hæren vår og babylandet, og å frakte innbyggerne våre til Nord-Kypros. Vi starter et godt arbeid med byråene våre," sa han.

Günceleme: 26/05/2023 10:50

Lignende annonser