TCDD ADVARS! Høy spenning vil bli gitt

TCDD ADVARS! Høy spenning vil bli gitt
TCDD ADVARS! Høy spenning vil bli gitt

Generaldirektoratet for tyrkiske statsjernbaner advarte; Innenfor rammen av "Gebze Köseköy Railway 3rd and 4th Line Platform Construction, Infrastructure, Superstructure and Electrification Supply Construction", vil 10 volt spenning bli levert til de konvensjonelle jernbanekledningslinjene mellom Köseköy (inkludert) - Yarıdmca (inkludert av 2023mca) mai 27500.

Å navigere under luftlinjens luftlinjer, berøre stolpene, komme til lederne og berøre ledningene som faller på bakken er farlig for liv og eiendom.

ENERGI LEVERINGSDATOER OG RUTTER

Fra 10. mai 2023 vil 27500 volt spenning bli levert til de konvensjonelle jernbanekledningslinjene mellom Köseköy (inkludert) - Kırkikievler - İzmit - Derince - Tütünçiftlik - Yarımca (Inkluder) (Kocaeli) stasjonsprovinsgrenser.

Günceleme: 08/05/2023 10:36

Lignende annonser