TCDDs sertifikat for jernbanesikkerhetsautorisasjon fornyet

TCDDs sikkerhetsautorisasjonssertifikat fornyet
TCDDs sikkerhetsautorisasjonssertifikat fornyet

Turkish State Railways (TCDD), som har gjort sikkerhet til den grunnleggende filosofien i jernbanedrift, fortsetter å ta skritt i denne retningen. General Directorate of Transport Services Regulation (UHDGM) registrerte sine aktiviteter på Safety Management System (EYS) og fornyet TCDDs Railway Safety Authorization Certificate.

UHDGMs daglige leder Murat Baştor overrakte "Sikkerhetsautorisasjonssertifikatet" til TCDDs daglige leder Hasan Pezük med en seremoni. Daglig leder Pezük sa under sertifikatutdelingen: "Vi har tatt i bruk det grunnleggende prinsippet om å spre sikkerhetskulturen og gjøre den til en oppførsel. Som et resultat av evalueringen gjort innenfor rammen av nasjonal lovgivning, har suksessen til selskapet vårt blitt registrert. Jeg vil gjerne takke alle våre jernbanemenn som tilfører verdi til institusjonen vår ved å gjøre sikkerhet til en livsfilosofi." brukte uttalelsene hans.

TCDD; I alle temaer som fastsettelse av sikkerhetspolicy, fastsettelse av sikkerhetsmål, fastsettelse av sikkerhetsstandarder og prosesser, sikkerhetsrisikostyring, personellkvalifisering og opplæring, informasjonskommunikasjon, dokumentasjonshåndtering, utarbeidelse av nødhandlingsplaner, fastsettelse av etterforskningsmetoder for ulykke/hendelse , interne revisjoner av sikkerhetsstyringssystem. Innenfor omfanget av nasjonal lovgivning ble det ansett som tilstrekkelig av UHDGM og fornyet sitt sikkerhetsgodkjenningsdokument for 5 år som jernbaneinfrastrukturoperatør.

Günceleme: 24/05/2023 10:05

Lignende annonser