Tradisjonsmestere møtte jordskjelvofre i Malatya

Tradisjonsmestere møtte jordskjelvofre i Malatya
Tradisjonsmestere møtte jordskjelvofre i Malatya

Kultur- og turismedepartementet samlet tradisjonelle håndverksmestre og barn berørt av jordskjelvet som en del av "Altıneller Meets with Golden Hearts Project".

I tråd med prosjektet utført av departementets generaldirektorat for forskning og utdanning og forberedt på å gi psykologisk støtte til barn i containerbyer, holdt marmorerings- og trehåndverkere workshops for barn i containerbyer.

I arrangementet, der gyldne hender møtes med gyldne hjerter, hvor mestere underviser og barn opplever, ble leker som snurretøy og tradisjonelt kledde dukker samt puslespill, fargeleggingsbøker og Karagöz-treningssett presentert for barna.

Daglig leder for forskning og utdanning, Okan İbiş, uttalte uttalelser om arrangementet at de hadde som mål å minimere den negative virkningen av katastrofen på barn og å gi psykologisk støtte til barn med prosjektene de organiserte i jordskjelvsonen. Ibiş sa at de har nådd tusenvis av barn så langt, at aktivitetene vil fortsette å bli utvidet og beriket gjennom året.

Günceleme: 25/05/2023 14:57

Lignende annonser