Tyrkisk forsvarsindustri deltar på 'LIMA 2023' med 18 selskaper

Tyrkisk forsvarsindustri deltar på 'LIMA' med selskapet
Tyrkisk forsvarsindustri deltar på 'LIMA 2023' med 18 selskaper

Tyrkia vil delta på «LIMA Langkawi International Maritime and Aerospace Fair», som arrangeres annethvert år, med 18 tyrkiske forsvarsindustribedrifter.

LIMA (Langkawi International Maritime and Aerospace Exhibition) vil bli holdt på øya Langkawi i Malaysia mellom 23. og 27. mai 2023.

LIMA (Langkawi International Maritime and Aerospace Exhibition), som arrangeres for sekstende gang i år, støttet av det malaysiske forsvarsdepartementet og det malaysiske transportdepartementet, er en av de største forsvarsutstillingene i Asia-Stillehavsregionen.

Tyrkia vil delta for andre gang i LIMA Langkawi International Maritime and Aerospace Fair, som arrangeres annethvert år, hvorav den første ble holdt i 1991.

Tyrkia vil delta i LİMA 2023 med atten tyrkiske forsvarsindustribedrifter, sammen med "Turkish Presidency of Defence Industries Presidency" (SSB) og "Turkish Defence and Aviation Industry Exporters' Association" (SSI).

 1. ASELSAN
 2. asfalten
 3. DEARSAN
 4. DESAN
 5. HAVELSAN
 6. SLOTTFORM
 7. KOÇ FORSVAR
 8. METEKSAN
 9. MILSOFT
 10. MKE
 11. ROKETSAN
 12. STØDIG
 13. STM
 14. TAIS
 15. TEU
 16. TAI
 17. TIMSAN
 18. TITRA

Under messen vil pansrede kjøretøyplattformer, bemannede/ubemannede forskjellige land- og luftkjøretøyer, marinesystemer, våpensystemer, elektroniske systemer, ammunisjon, simulatorer, logistikkstøtteprodukter og forsvarstjenester produsert av tyrkiske forsvarsindustriselskaper bli promotert og presentert.

Innenfor rammen av LIMA Langkawi International Maritime and Aerospace Fair, har den som mål å utvikle og utdype samarbeidspotensialet gjennom nye prosjekter mellom ulike land som deltar i messen og tyrkiske forsvarsindustribedrifter.

Günceleme: 25/05/2023 14:46

Lignende annonser