Universe By ViewSonic Produkt introdusert på GESS Fair

Universe By ViewSonic Produkt introdusert på GESS Fair
Universe By ViewSonic Produkt introdusert på GESS Fair

Viewsonic introduserte sitt "Universe By ViewSonic"-produkt, metaverset for utdanning, på GESS-messen. ViewSonic, et av verdens ledende merkevarer innen skjerm- og utdanningsteknologier, var vert for UNIVERSE av ViewSonic, en sterk og sikker virtuell campus hvor studentene vil føle seg mer tilkoblet og samhandle mer med ulike temaer og personlige avatarer, mellom 24.-26. mai kl. GESS Tyrkia Educational Technologies. and Solutions Fair, samlet med utdanningsverdenen. ViewSonic Tyrkia-landssjef M. Önder Şengür, som ga informasjon om "UNIVERSE by ViewSonic" som bringer fordelene med ansikt-til-ansikt undervisning til det digitale miljøet og andre edtech-løsninger, sa: "Vi fortsetter å implementere vårt 'økosystem som et Tjenestestrategi for å skape et digitalt utdanningsøkosystem."

ViewSonic, verdens ledende produsent av bildeteknologi og pedagogisk teknologi; Med sitt nye produkt "UNIVERSE by ViewSonic", som øker elevenes suksess og letter arbeidet til lærere ved å tilby effektive læringsopplevelser på et digitalt campus, kom studenter, lærere, foreldre og fagfolk i utdanning sammen på GESS Turkey Educational Technologies and Solutions Rettferdig.

Merket som tilbyr nye perspektiver og produkter med sine innovative teknologiske løsninger innen utdanning; introduserte det unike UNIVERSE by ViewSonic-produktet, som gir en effektiv lærings- og undervisningsopplevelse på det virtuelle campus som ligger i metaverse-universet, og som ikke har vært implementert i Tyrkia før, i et spesielt opplevelsesoppsett som det har satt opp på en 50 m2 stor ståområde. Ved å utforske den nyeste dimensjonen av utdanning ved å besøke ViewSonics attraktive stand, opplevde deltakerne hvordan UNIVERSE by ViewSonic gjør den elektroniske utdanningsprosessen mer interaktiv, effektiv og morsom gjennom forskjellige avatarer, temaer og områder. Designet for å maksimere studentenes fokus og suksess i nettmiljøet i tråd med de endrede utdanningsbehovene, avslørte produktet det siste poenget med digital utdanning.

På ViewSonic-standen, som brakte den tematiske klasseromsopplevelsen til messen, var studenter som opplevde et virtuelt biologiklasserom vitne til hvordan de kunne samhandle med biologiske strukturer som blodplater og nerveceller. Med fokus primært på biologi, planlegger ViewSonic også å lage tematiske rom basert på emner som engelsk, matematikk, geografi og historie i fremtiden.

"Med UNIVERSE by ViewSonic vil nettbasert utdanning ikke lenger være enveis"

ViewSonic Tyrkia Country Manager M. Önder Şengür, som formidler de unike fordelene som tilbys av UNIVERSE av ViewSonic, som fjerner nettbasert utdanning fra en enveis utdanningstilnærming der bare lærere underviser og elever lytter passivt, sa: "Det metaverse utdanningsuniverset som har vært implementert for første gang i Tyrkia. UNIVERSE av ViewSonic, privat og gruppe med forteller- og diskusjonsmodus sohbetDen tilbyr funksjoner som f.eks Det interaktive miljøet som produktet gir på en komfortabel og sikker måte, gjør det mulig for elevene å etablere meningsfulle forbindelser med lærerne og klassekameratene sine. I tillegg gjør den virtuelle campusen, som tilbyr mange interaktive områder som hovedlæringsrom som forelesningssaler, pauseområder, forskjellige møterom, nettbasert utdanning interaktiv."

"Vi jobber med å skape et digitalt utdanningsøkosystem"

Şengül uttalte at de er veldig glade for å bringe en ny dimensjon til Edtech-sektoren og å introdusere UNIVERSE by ViewSonic-produktet til sitt publikum på GESS; "UNIVERSE av ViewSonic, en første i Edtech-bransjen; Den har Learning Tools Interoperability (LTI) og forskjellige Learning Management Systems (LMS) som Canvas og Blackboard. Vi har en sterk serverinfrastruktur, programvare som er åpen for spesielle tillegg eller tilpasninger. UNIVERSE kjøres ved å installere programmer på Android-, Apple- og Windows-enheter. Den krever ikke ekstra tilbehør og lavere krav enn de fleste videokonferanseplattformer, og bruker kun 500 Kbps per tilkobling. I nær fremtid vil vi dele Android- og MacOS-versjonene av produktet, som blir enda mer effektivt når det brukes med myViewBoard, som tilbyr digitalt kursinnhold og interaktive skjermer, med utdanningsverdenen.»

Ved å uttale at ViewSonic fortsetter å implementere «Ecosystem as a Service (EaaS)»-strategien for å skape et digitalt utdanningsøkosystem, konkluderte Şahin sine ord som følger: «Selv om vi ser økningen i digitalisering i utdanning, blir ikke teknologien som brukes fullt ut. bruk av det som er mulig. UNIVERSE gir studenter og lærere tilgang til løsninger som utnytter de nyeste og mest innovative teknologiene for å forbedre deres online læringsopplevelse."

På messen viste ViewSonic frem sine andre løsninger for lærere for digital læring, sammen med en rekke ferdiglagde digitalt kursinnhold fra ViewSonic Originals, samt de nyeste ViewBoard interaktive skjermene og myViewBoard-programvarepakkene. På arrangementet, som ble møtt med stor interesse, fikk deltakerne muligheten til å oppleve de nyeste pedagogiske teknologiske løsningene i ulike scenarier.

Günceleme: 25/05/2023 13:14

Lignende annonser