Verdens beste i sykkelritt starter i det store løpet i Sakarya

Sakarya er vertskap for 1. og 2. etappe av UCI BMX Supercross World Cup, verdens mest spennende sykkelritt, 3.-4. juni. Pressekonferansen til UCI BMX Racing World Cup Series 1-2 Round (World Cup Series 1st and 2nd Round), verdens mest spennende sykkelritt som skal arrangeres av Sakarya, ble holdt i Sunflower Cycling Valley.

Favorittpedaler delte sin innsikt før løp. Den siste mester Marquart sa: "Jeg har veldig gode minner i Sakarya. Jeg gleder meg til løpet, sa han. Bethany Schriever, den olympiske mester for kvinner, sa: "Jeg elsket fargene på banen. "De blå hjørnene er veldig spennende og vi ser frem til å konkurrere," sa han.

Pressekonferansen til UCI BMX Racing World Cup Series 1-2 Round (World Cup Series 1st and 2nd Round), verdens mest spennende sykkelritt som skal arrangeres av Sakarya, ble holdt i Sunflower Cycling Valley. De to første etappene i 10-runders verdenscupserie finner sted i Sakarya 3.-4. juni. VM-serien kjøres 3.-13.oktober i ytterligere 14 land, Nederland, Frankrike og Argentina. Runde 9 og 10 avsluttes i Argentina.

Verdens beste tråkker i løpene, som arrangeres i 25 forskjellige kategorier: menn under 250 år, elite herrer og elite kvinner, der 23 utøvere fra 3 lag deltar. Favorittidrettsutøvere delte sine synspunkter på pressekonferansen som ble holdt i Bicycle Valley.

Den colombianske veteransyklisten Carlos Ramirez, som har to olympiske bronsemedaljer, sa: «Jeg har kjørt her før. Jeg så at banen har endret seg litt i forhold til mitt forrige løp. Det er alt mulig godt å være her. Den første serien i verdenscupen starter her. Jeg tror det blir et veldig annerledes løp. Det er mange ambisiøse idrettsutøvere. Alle er veldig godt forberedt. Jeg er veldig glad for å være her. Jeg håper det blir et bra løp, sa han.

Sveitsiske Simon Marquart, mesteren i den siste verdenscupserien og et av favorittnavnene til organisasjonen, sa: «Vi tror vi er klare. Jeg har veldig gode minner i Sakarya. Jeg gleder meg til løpet, sa han. Franske Sylvain Andre, som vant verdenscupserien i 2021, sa at de ville yte sitt beste i VM-kampene.

Den olympiske mester i kvinner Brit Bethany Schriever sa: "Dette er en veldig bra bane, det var den første banen vi falt på den tekniske svingen. Spesielt i siste del av løypa er det en veldig teknisk plass og en stor sprint venter på oss. Jeg elsket fargene på banen. "De blå hjørnene er veldig spennende og vi ser frem til å konkurrere," sa han.

Nederlandske Laura Smulders, som har 27 mesterskap i verdenscupserien og er vist som favoritten til organisasjonen, sa: «Siste sesong var en veldig viktig sesong. Vi er godt forberedt her. Jeg føler meg veldig klar. Jeg ser frem til denne verdenscupserien som startet i Sakarya. Det blir et bra løp, sa han. Amerikansk mester Felicia Stancil uttalte at hun er godt forberedt for den nye sesongen og er glad for å være i Tyrkia.