Cupvinnere annonsert på Red Bull Half Court

Atatürk University i kvinner og Celal Bayar University i menn ble mestere av vinnerlagene i 3×3 basketball-arrangementet Red Bull Half Court, en av de største streetbasketballturneringene i verden.

Mesterne i Tyrkia ble bestemt på Red Bull Half Court, som kombinerer gatekultur og basketball, og hvor amatørbasketballspillere viser frem talentene sine hvert år. Som et resultat av de siste konkurransene holdt i Istanbul Galataport Clock Tower Square, vant Atatürk University for kvinner og Celal Bayar University for menn cupen.

I Red Bull Half Court Tyrkia-finalen viste 8 kvinners og 8 herrebasketlag som lyktes i å nå sluttfasen sine talenter. Mens Atatürk University beseiret Gazi University med en score på 6-4 på slutten av overtidsperioden i kvinnefinalen, vant Celal Bayar University cupen ved å slå Beykoz University i herrefinalen med en score på 17-11.

I tillegg til de knallharde konkurransene i finalen på Red Bull Half Court, som ble fulgt med interesse, ble det arrangert en trepoengskonkurranse i kategoriene menn og kvinner. Vinneren av trepoengsspillet for kvinner var Simay Naz Öget fra Muğla Sıtkı Koçman University, mens vinneren i menn var Atahan Ergül fra Middle East Technical University. I dunk-konkurransen som ble holdt som en del av arrangementet, vant Muhammed Sanyang fra Doğuş University. Utstillingskampen og Ege Çubukçu-konserten der Alper Biçen også deltok i organisasjonen vakte stor oppmerksomhet fra publikum.

Vinnerlagene i herre- og kvinnekategoriene kvalifiserte seg til å representere Tyrkia i Red Bull Half Court World Final som arrangeres i Beograd, Serbias hovedstad, i september.