Turkcell Superligamester for kvinner i fotball kunngjort

I finalen i Turkcell Women's Football Super League beseiret Ankara Metropolitan Municipality Fomget GSK Fenerbahçe 4-2 og ble mester.

I finalen i Turkcell Women's Football Super League møtte Ankara Metropolitan Municipality Fomget GSK og Fenerbahce på Izmir Alsancak Mustafa Denizli Stadium.

Det gul-mørkeblå laget lukket kampens første halvdel 9-1 foran med et mål scoret av Zenatha Coleman fra straffemerket i det 0. minutt. Ankara Metropolitan Municipality Fomget GSK balanserte resultatet med Daria Apaneschenkos straffemål på 90 +8 og kampen gikk til overtid.

Fenerbahces Ecem Cümert fikk rødt kort i det 95. minutt.

ABB Fomget GSK tok ledelsen 96-107 med mål scoret av Armisa Kuc i det 3. og 1. minutt. Zenatha Coleman reduserte til én i det 110. minutt, men Armisa Kuc, som dukket opp på scenen nok en gang i det 114. minutt, fastslo kampen til 4-2. Med dette resultatet vant Ankara Metropolitan Municipality Fomget GSK det første Turkcell Women's Football Super League-mesterskapet i sin historie.

Alice Kusi og Zenatha Coleman fra Fenerbahçe ble valgt ut som de beste spillerne.