Han lo av Mardin 1969 Sports House

I den 3. ukens kampen til TFF 1rd League 19st Group, var Mardin 1969 Spor vertskap for Küçükçekmece Sinop Spor på 21 Kasım City Stadium. I første omgang av kampen styrt av Berk Sipahi tok gjestelaget Küçükçekmece Sinop Spor ledelsen 45-3 med målet scoret av Emre Öztürk fra hjørnet på 0+1. Første halvdel av kampen endte med denne scoringen.

Ved å fortsette sitt entusiastiske spill i første omgang begynte Mardin 1969 Spor å finne posisjoner i andre omgang. Ved å fortsette angrepene sine utlignet verten Mardin 1969 Spor 60-1 med Ali KemaL Özkan i det 1. minutt. Med støtte fra fansen fortsatte Mardin 1969 Spor – Küçükçekmece Sinop Spor å gi vanskelige tider. Denne gangen tok Emirhan Özyaşar scenen i det 66. minutt og førte laget sitt til 2-1.

Med denne poengsummen økte Mardin poengene sine til 24 og fortsatte kravet om 1969 Sports Play-off.