Halvparten av landslaget er fra İnegöl

Orientering Türkiye Championship ble arrangert i Çorum 19.-21. april 2024. İnegöl Belediyespor orienteringslag markerte seg i mesterskapet, der 81 klubber fra hele Türkiye deltok med 1250 idrettsutøvere. I mesterskapet, som var vitne til konkurrerende konkurranser, vant vår oransje-mørkeblå representant 5 trofeer og ble det tyrkiske mesterskapet.

SUKSESSEN BLEV IKKE PÅ PALLEN

Denne suksessen til klubben İnegöl Belediyespor, som avsluttet orienteringsligaen på toppen ved å vinne 19 medaljer totalt i mesterskapet, stoppet ikke på pallen. 7 idrettsutøvere fra İnegöls representantlag ble invitert til å representere landet vårt i EM som arrangeres i Polen. 7 utøvere var invitert til landslagsleiren.