Poyrazın-døtre tapte for Yalıkavak hjemme

Bursa Büyükşehir Belediyespor konkurrerte i Women's Handball Super League og tapte 21-30 mot Armada Praxis Yalıkavak hjemme i den 26. uken.

Bursa Büyükşehir Belediyespor, som ligger på 18. plass med 7 seire på 7 kamper i ligaen, møtte motstanderen på 18. plass med 15 seire på 3 kamper i Mudanya Sports Hall. Han kunne ikke starte kampen slik han ville mot motstanderen, og tapte 40-26 i første halvdel av ligaen. Imidlertid kom Poyraz's Daughters raskt, 12. 8-7 bak i minuttet. Mens det 15. minuttet av kampen gikk med gjestelaget ledet 10-8, klarte ikke Bursa Büyükşehir Belediyespor å forhindre at gapet ble større og endte første omgang baklengs 16-11.

Bursa Büyükşehir Belediyespor startet andre omgang veldig effektivt, og reduserte avstanden og balanserte stillingen med 38-18 i det 18. minutt. I den påfølgende episoden kunne imidlertid ikke Poyrazın Kızları, som ble slått ut av kampen som et resultat av kontroversielle dommeravgjørelser, forhindre motstanderen i å få overtaket igjen. Bursa Büyükşehir Belediyespor klarte ikke å forhindre at gapet utvides, og tapte kampen 30-26. Bursa Büyükşehir Belediyespor skal spille borte mot Yenimahalle Belediyesi mandag 29. april i den siste uken av den ordinære sesongen.