Tofaş, KarşıyakaSlå annerledes

TOFAŞ skal spille mot Pınar hjemme i den 28. ukens kampen i Turkish Insurance Basketball Super League. Karşıyaka kom ansikt til ansikt med. De blågrønne startet kampen spilt i Nilüfer TOFAŞ Sports Hall med Cassius Winston, Caleb Homesley, Tolga Geçim, JJ O'Brien og Austin Wiley, og scoret sin første kurv fra Tolga Geçim. Bursa-laget, ledet 5.20-11 ved TV-pausen på 9 med poeng fra Austin Wiley og Tolga Geçim, svarte på motstanderens poeng med Cassius Winston, Ege Demir og Özgür Cengiz etter pause, og avsluttet første periode foran 22-21.

Pınar i begynnelsen av andre periode Karşıyaka Selv om de tok ledelsen 22-24 med Errick Mc Collums trepoenger, tok TOFAŞ Basketball Team tilbake ledelsen 28-27 med poeng fra Ege Demir og Caleb Homesley. Det blågrønne laget, som hadde en 13-0-rekke i denne episoden med kurver av Austin Wiley og JJ O'Brien etter Cassius Winstons trepoenger, økte forskjellen til tosifret (14.40-37) klokken 27, mens Cassius Winston , Austin Wiley, Caleb Homesley. TOFAŞ fortsatte å score med Tolga Geçim og Tolga Geçim, og gikk inn i garderoben foran 54-46 med kurver av JJ O'Brien, Cassius Winston og Zeljko Sakic.

I begynnelsen av tredje kvartal tok Bursa-laget en 12-poengs ledelse (59-47) med poeng av Cassius Winston og Caleb Homesley, mens kurver av Austin Wiley, Caleb Homesley og JJ O'Brien flyttet poengsummen til 25-68 i det 57. minutt. TOFAŞ, som ikke tillot Izmir-representanten å redusere gapet i den gjenværende delen av kvartalet, gikk inn i siste kvartal med en fordel på 82-73 med poengene til Austin Wiley, Mustafa Kurtuldum, Caleb Homesley og Cassius Winston.

Pınar startet fjerde periode med Errick Mc Collums poeng. Karşıyaka Først reduserte de forskjellen til 31 (5-82) i det 77. minutt, og deretter til 33 (3-84) i det 81. minutt. TOFAŞ Basketball Team fortsatte å svare på motstanderens poeng med Cassius Winston, Tolga Geçim og Austin Wiley etter Tolga Geçims kritiske trepoenger Med 3.29 igjen gikk motstanderlaget inn i timeout foran 97-89, og kom tilbake fra pause med Cassius Winston. scoret poeng med Tolga Geçim og Caleb Homesley. Hjemmelaget fortsatte å vinne 111-91 på banen.

fontene Karşıyaka Caleb Homesley ble kampens spiller mot TOFAŞ med 27 poeng, 7 returer, 5 assists og 31 effektivitetspoeng; Cassius Winston ble toppscorer med 29 poeng, 2 returer og 3 assists. I kampen der Austin Wiley hadde en dobbel-double med 20 poeng, 11 returer og 2 blokkeringer, bidro Tolga Geçim med 15 poeng, 2 returer og 6 assist. Marcus Denmon og Omar Prewitt var ikke inkludert i troppen på grunn av utenlandskvoten.

TOFAŞ Basketball Team, som vant sin 11. seier i ligaen, spiller sin neste kamp borte mot Bahçeşehir College søndag 28. april. Kampen i Ülker Sports- og Eventhall starter klokken 20.30. Etter denne kampen vil de blågrønne være gjest i Çağdaş Bodrumspor onsdag 27. mai i den 1. ukens utsettelseskampen.