Motorveisvedlikehold

Frilansere på motorveien: 2013 millioner motorveier og broer 9.2 millioner kjøretøy passerte gratis. , Nødvendige korrigeringer blir gjort i tilfeller der brukerklage oppdages, sa L Lütfi Elvan, samferdselsminister, maritime anliggender og kommunikasjon.
Det siste året var 139 millioner av 9.2 millioner passeringer gjort med 'Fast Pass System' (HGS) ulovlige. I samsvar med forslaget fra CHP Ardahan stedfortreder Ensar Öğüt om HGS-systemet, sa transport-, maritime og kommunikasjonsminister Lütfi Elvan: “HGS-systemet ble satt i drift ved 17-motorveien og Bosphorus-broene i september, 2012 millioner 3 millioner forhåndsbetalte. og 700 millioner 1 tusen banker, totalt 900 millioner 5 tusen HGS-abonnenter passerer bompengeinnkrevingsstasjoner. I 600 skjedde overgangen 2013 millioner med HGS-systemet uten kostnad for 139 millioner 9 millioner. ”
KORREKSJONER ER LAGT
Lütfi Elvan snakket om innvendinger mot bruddene og sa: “HGS-systemet sikrer at kjøretøy som kjører på motorveier og / eller broer passerer non-stop på betalingssteder og betaler bompenger via kort eller passive RFID-brikker. Bildene som ble tatt på tidspunktet for overtredelse av Generaldirektoratet for motorveier, blir sammenlignet med kjøretøyene, og nødvendige korreksjoner blir gjort i tilfeller der brukerklage oppdages. OGS-HGS Fee Collection Systems fortsetter å bli utviklet med tanke på programvare og maskinvare med tanke på den teknologiske utviklingen i dag. "
SYVDAGSGRENS
Det er ingen HGS-etikett og kjøretøyer som ikke har tilstrekkelig balanse for å dekke bompengene, selv om det er en HGS-etikett, forklarte Elvan at en bøtetransaksjon er satt i gang under overgangene deres. Van Hvis slike penger mottas fra HGS-produktet eller beløpet som skal dekke HGS-produktet lastes innen syv dager, , blir bompengene ansett som normalt, blir det ikke gitt noen varsel om straff. Når saldoen på HGS-etiketten er utilstrekkelig, er saldoen utilstrekkelig og ingen straffesaksbehandling vil bli anvendt hvis lasting skjer innen syv dager.

Günceleme: 22/12/2018 17:15

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


*