TCDD kommunikasjonslinje 444 8 233

TCDD kommunikasjonslinje
TCDD kommunikasjonslinje
Abonner  


TCDD-kommunikasjonslinje 444 8 233: Du kan ringe TCDD for å få informasjon om togtider, togbilletter og billettendringer. Du kan ringe TCDD-telefonnummeret om togene, og du kan når som helst gjøre mange transaksjoner med TCDDs kundeservicerepresentant.

TRAIN BILLETTER KONTAKTLINE

TCDD Transport togbillettkontaktlinje: 444 8 233 (444 TCDD) TCDD Taşımacılık A.Ş. Den ble opprettet etter jernbaneliberaliseringsloven og ble opprettet for å betjene passasjer- og godstog på TCDD-linjer. Siden dagen det ble grunnlagt har det jobbet hardt for å øke andelen jernbaner innen person- og godstransport. Istanbul, Eskişehir, Ankara og Konya High Speed ​​Train-tjenester øker dag for dag med nye sett.

togbillett telefonnummer tcdd kontakt
togbillett telefonnummer tcdd kontakt

TCDD KUNDESERVICE TELEFONNUMMER

TCDD Tasimacilik, som øker antall passasjerer hver dag på konvensjonelle linjer, står også overfor intens passasjerinteresse for regionale tog. Linjene Adana-Mersin, İzmir-Denizli, İzmir-Ödemiş, Karabük-Zonguldak er linjene med flest passasjerer. TCDD-telefonnummer +444 8 233 Du kan få all informasjon om tog fra denne linjen.

Med etableringen av de nyopprettede logistikk sentrene, organiserte industrisoner, tilkoblingslinjer og Baku-Tbilisi-Kars jernbaneprosjekt, gjør selskapet en stor innsats for å sikre at landet vårt fortjener sin fortjente posisjon i jernbanetransport.

TCDD KOMMUNIKASJONSTELEFON Du kan lære togene med høy hastighet på nettstedet til TCDD Taşımacılık A.Ş. TCDD-telefonnummeret er 444 8 233, og du kan få all informasjon om tog fra denne linjen.

TCDD WhatsApp Hotline

0507 321 82 33, opprettet av TCDD, reagerer umiddelbart på meldinger sendt til WhatsApp-linjen og gir øyeblikkelig respons på offentlige klager og forslag.

TCDD-kontakttelefon: 444 8 233

Vær den første til å kommentere

Yorumlar