TCDD kommunikasjonslinje 444 8 233

TCDD kommunikasjonslinje
TCDD kommunikasjonslinje

Du kan få informasjon om alle saker som togtider, togbilletter og billettendringer ved å ringe TCDD-kontaktlinjen. Du kan ringe TCDD telefonnummer angående togene og gjøre mange transaksjoner når som helst med gratis TCDD kundeservicerepresentant.

TRAIN BILLETTER KONTAKTLINE

TCDD Transport togbillettkontaktlinje: 444 8 233 (444 TCDD) TCDD Taşımacılık A.Ş. Den ble opprettet etter jernbaneliberaliseringsloven og ble opprettet for å betjene passasjer- og godstog på TCDD-linjer. Siden dagen det ble grunnlagt har det jobbet hardt for å øke andelen jernbaner innen person- og godstransport. Istanbul, Eskişehir, Ankara og Konya High Speed ​​Train-tjenester øker dag for dag med nye sett.

togbillett telefonnummer tcdd kontakt

TCDD KUNDESERVICE TELEFONNUMMER

TCDD Tasimacilik, som øker antall passasjerer hver dag på konvensjonelle linjer, står også overfor intens passasjerinteresse for regionale tog. Linjene Adana-Mersin, İzmir-Denizli, İzmir-Ödemiş, Karabük-Zonguldak er linjene med flest passasjerer. TCDD-telefonnummer +444 8 233 Du kan få all informasjon om tog fra denne linjen.

Med etableringen av de nyopprettede logistikk sentrene, organiserte industrisoner, tilkoblingslinjer og Baku-Tbilisi-Kars jernbaneprosjekt, gjør selskapet en stor innsats for å sikre at landet vårt fortjener sin fortjente posisjon i jernbanetransport.

TCDD İLETİŞİM TELEFON Du kan lære høyhastighetstogtider så vel som rutene til hovedlinjetog og regionaltog, og avgangstider fra stasjonene og stasjonene på nettstedet til TCDD Taşımacılık A.Ş. TCDD Telefonnummer er 444 8 233 og du kan få all informasjon om tog fra denne linjen.

TCDD WhatsApp Line – 0507 321 82 33

0507 321 82 33, opprettet av TCDD, reagerer umiddelbart på meldinger sendt til WhatsApp-linjen og gir øyeblikkelig respons på offentlige klager og forslag.

TCDD-kontakttelefon: 444 8 233

Günceleme: 16/04/2022 11:24

Lignende annonser

1 Kommentar

  1. i jernbaner: det er nødvendig for arbeiderne å være ressurssterke, kompetente, vellykkede, selvoppofrende.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


*