Flyplasser ekstern linje antall passasjerer passert den niende måneden Tyrkia Befolknings

Kontakt Hüseyin direkte
Kontakt Hüseyin direkte

Etter kunngjøringen av de ni måneders data sosiale medier kontoer på Twitter (@ dhmihkesk s) nyere data vurdere de statlige flyplasser Administration (SAMA) daglig leder og styreformann Hüseyin Keskin, "Antallet internasjonale flyreiser, passasjerer ble igjen fremdeles bak Tyrkias befolkning på ni måneder. Vi legger til nye prestasjoner til våre prestasjoner! ”

Aksjer i Sharp, som inkluderte passasjerstatistikken, "antall utenlandske passasjerer etterlatt Tyrkias befolkning ennå den niende måned. I årets første 9-måned var vi vertskap for 31 millioner 556 tusen 514 millioner gjester, inkludert 47 millioner 592 tusen 76 på internasjonale flyreiser. Tyrkia generelt, flyplasser innenriks passasjertrafikk 431 millioner 401 tusen 84, internasjonal passasjertrafikk over 828 millioner 52 tusen 161 at totale passasjertrafikken med direkte transitt passasjerer i denne perioden utgjorde 482 millioner 868 tusen XNUMX "sa han.

Betydelig økning i ytelsen fra Antalya lufthavn

Keskin påpekte også at Antalya lufthavn, som er inkludert i august-rapporten fra European Airports Council (ACI Europe), viste en viktig suksess. Den største økningen i passasjertrafikk i gruppen flyplasser i august skjedde på Antalya lufthavn med 25 prosent ”.

Nåværende jernbane anbudskalender

Per 21

Tilbudsmelding: Bilutleie

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
arrangører: TCDD
+444 8 233
Per 21

Innkjøpsvarsel: Anskaffelse av reservedeler til elektrifisering av jernbane

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
arrangører: TCDD
+444 8 233
Per 21

Jernbaneanbud Nyhetssøk

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar