Minister Ersoy: "Det er en studie om taubanen i Ihlara Valley"

minister ersoy det er en studie om taubanen i ihlara-dalen
minister ersoy det er en studie om taubanen i ihlara-dalen

Kultur- og turistminister Mehmet Nuri Ersoy: kesim Med presidentskapet i Cappadocia-området er det en gruppe som uttrykker en diskurs som om beskyttelsesstatusen i regionen er redusert. Dette stemmer definitivt ikke ..

Kultur- og reiselivsminister Mehmet Nuri Ersoy uttalte at Cappadocia-områdets presidentskap har begynt å jobbe og sa: Withyla Med Cappadocia-områdets presidentskap er det et segment som uttrykker som om beskyttelsesstatusen i regionen er redusert. Dette stemmer definitivt ikke ..

Minister Ersoy, i en uttalelse til reportere i Ihlara Valley Aksaray, hadde regionens behov for å organisere turprogrammet for å bestemme behovene, sa han.

Ersoy påpekte at aktivitetene knyttet til å møte behovene til feltformannskapet raskt og fullføre rekrutteringen av personell fortsetter raskt og sa:

"Vi vil begynne å raskt løse behovene i denne regionen med Cappadocia-områdets presidentskap. Cappadocia feltpresidentskap begynte å jobbe. Sammen med presidentskapet i Cappadocia-området er det et segment som uttrykker en diskurs som om beskyttelsesstatusen i regionen er redusert. Dette stemmer definitivt ikke. Feltpresidentskapssystemet har to kjennetegn. Den ene, få rask løsning, to øker beskyttelsesstatusen. Ingen beskyttelsesstatus ble redusert med stedstolen, men bare håndhevingsmaktene til beskyttelsesstatusen ble overført til stedstolen. Dette er selvfølgelig noe som er gjort med tanke på å raskt evaluere søknadene, gå raskt gjennom rådene, åpne veien ved å respektere naturen, arkeologiske verdiene til menneskene som ønsker å gjøre endringer og investeringer. ”

Rivingsmyndighet ble også gitt til feltlederen

Målet deres er å øke beskyttelsesbalansen enda mer effektivt for å tilby turisme her. Field Authority ga myndigheten som ikke ble brukt før. Ersoy sa: "Du vet, i det siste var kommuner sky når de ble revet. Rivingsmyndighet ble også gitt til feltpresidenten. Fra nå av har kommuner kapasitet til å oppfylle denne oppgaven, teamet har alle muligheter, og har også ressurser, til å utsette instruksjonene fra styrene våre eller feltdirektoratet om riving, når de blir forsinket med å oppfylle kravet. Derfor er vårt mål å beskytte dette stedet effektivt, og det er et populært turistmål. For å gjøre det mulig å få flere andeler fra turisme. ”

Det er en studie om taubane

Minister Ersoy, en journalist Ihlara Valley kabelbane, glassterrasse og heis på spørsmålet om prosjektet, sa følgende:

Var Det er en studie om taubanen. Vi kom også til oss om prosjektering, vil vi se. Det er også de som vil gjøre fra privat sektor. Vi vil se på kostnadene. Vi vil evaluere den beste løsningen. Det kan gis til det private selskapet i form av en bygge-operere-overføring eller kan gjøres av vårt departement. Så det er ikke et umulig investeringsbeløp. Det er en investering som vi kan gjøre veldig behagelig som departement. Vi kan gi godkjennelse til privat sektor hvis den har forslag og hvis forslagene er rimelige. Vi vil fullføre vurderingen i år fram til slutten av januar. Så bruker vi avgjørelsen. ”

Minister Ersoy, 3,5 kilometerne i dalen etter turen med de fremmøtte.

Aksaray guvernør Ali Manti, Ersoy'a håndvevd teppegave etter turen.

Myndighetskonflikter som skal forhindres

Kultur- og turistminister Mehmet Nuri Ersoy, Ihlara'daki Kaymaklı etter etterforskningen av den underjordiske byen og besøkte myndighetene mottok informasjon.

Minister Ersoy sa deretter til journalister at regionen skal fremme, beskytte og forhindre ulovlig bygging av Cappadocia-området som ble opprettet for å implementere forskjellige turistsentre.

Cappadocia feltpresidentskap vil gi en viktig fordel med tanke på regionen der Ersoy la vekt på, slik at myndighetskonflikter i forskjellige departementer og kommuner i Cappadocia sa.

Minister Ersoy sa: "Med gjennomføringen av Cappadocia-områdets presidentskap gjennomfører vi undersøkelser på stedet. Det viktigste er å øke inntektene til Cappadocia, øke antall dager turister blir i regionen. Det er en økning sammenlignet med i fjor. Vi tror at ved å drive Cappadocia-området raskere og øke sin andel i promoteringen, håper jeg det kommer til stedet der det går glipp av turisme. Årsaken til opprettelsen av feltpresidentskapet er å eliminere myndighetskonflikter. Det var en myndighetskonflikt mellom Miljø- og urbaniseringsdepartementet, Landbruks- og skogbruksdepartementet, Kultur- og reisedepartementet og kommunene. Av denne grunn var beslutningene som skulle tas ut av styrene veldig lange. Dessverre, med forlengelsen av tiden, oppmuntrer du den flyktende. Noen ganger ventet folk på at beslutningen skulle komme ut 8 år. Ventetiden forårsaket også ulovlig bygging. ”

Cappadocia feltpresidentskap nevnte at tidene er veldig korte, sa Ersoy, “Vi vil fremskynde beslutningsfilen. Tidligere var det bare kommunene og Miljø- og urbaniseringsdepartementet som hadde ansvar for riving. For øyeblikket har feltmyndigheten fått tillatelse til riving. Noen ganger handlet kommunene ikke raskt om riving med bekymring for valg. Etter dette vil presidentskapet i området forhindre sonering og ulovlige konstruksjoner raskere og bruke autorisasjonen til riving.

Under besøket i den underjordiske byen Kaymaklı ble Ersoy akkompagnert av RTÜK-president Ebubekir Şahin og Kaymaklı-ordfører Harun Çekiç.

Minister Ersoy, som vil delta i varmluftsballongturen i morgen, den pågående byggingen av Cappadocia historie- og kulturmuseum og forskjellige turistsentre i regionen vil gjøre undersøkelser.

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar