Romania foretrekker merker av tyrkisk jernbanesystem

romania turk foretrekker jernbanesystemmerker
romania turk foretrekker jernbanesystemmerker

Etter at bussene innenlands nylig ble eksportert til Romania, har tyrkiske selskaper nå begynt å eksportere jernbanesystemvogner til Romania. Durmazlar ve Bozankaya Mottok store ordrer for jernbanesystemer i Romania. Vi leverer mer enn 130 trikker til Bucuresti, Laşi og Timişoara. Dette beløpet er det dobbelte av antallet kjøretøyer som tidligere er bestilt av rumenske byer til europeiske selskaper.

DurmazlarVant det største anbudet i Romania. Det tyrkiske selskapet vant løpet med konsortiet CRRC (Kina) og Astra Vagoane Călători (Romania). Som et resultat Durmazlar 100 vil levere trasjer med lavt gulv til hovedstaden i Bucuresti. Verdien av avtalen er over 180 millioner euro.

En annen tyrkisk trikkeprodusent Bozankaya vil produsere 16 nye trasjer med lavt gulv til byen Iaşi. I dette anbudet BozankayaEkskludert Pesa, Polens anerkjente produsent av togvogner. Kostnaden for anbudet er på rundt 30 millioner euro. dette Bozankayavar det andre anbudet i Romania.

Bozankaya han hadde tidligere bestilt trikken 16 fra en annen rumensk by, Timişoara, og etterlatt polske Pesa. Auksjonen inkluderer også et ekstra 24-alternativ. I følge spesifikasjonen kan trikker kjøres på ikke-elektriske veier i mer enn 60 kilometer. Bozankaya 33 millioner euro utveksling i Tyrkia med dette prosjektet vil gi innspill. Ved bruk av tilleggsalternativet 24 i kontrakten vil total eksport overstige 80 millioner euro.

Når vi tar en kommersiell og turisttur til Romania, tar vi de tyrkiske buss- og togsystemkjøretøyene. Mai de tyrkiske kommunene.

Bozankaya ve Durmazlar Jeg vil gratulere selskapet vårt og ønske dem å fortsette den vellykkede eksporten.

Dr. Kontakt Ilhami direkte

Nåværende jernbaneanbud

Man 16

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar