EGO daglig leder Alkaş Møtte med private offentlige myndigheter

ego daglig leder alkas private møtte offentlig tjenestemenn
ego daglig leder alkas private møtte offentlig tjenestemenn

Daglig leder i EGO Nihat Alkaş, visedirektør Fatih Eryilmaz møtte tjenestemenn i kooperativet Privat kollektivtransport fra distriktene. Alkaş, i sin tale på møtet, "Vår viktigste oppgave, menneskene i Ankara under de mest gunstige forhold, den mest komfortable, så snart som mulig, den mest økonomiske og bærekraftige transporten," sa han.

Kallesentral og andre kommunikasjonskanaler, de fleste forespørsler og klager fra byrået om at transporten stammet fra Alkas, offisielle myndigheter for offentlig transport for å overholde tjenestetidene, trafikkreglene, og ba innbyggerne spesielt om å oppføre seg uhøflige.

Alkaş sa at de ønsker å løse problemene ved å komme sammen med alle interessentene og bli enige om at de sammen vil finne den mest passende modellen i offentlig transport. Påpeker at løsningsorientert og gjensidig utveksling av ideer er viktig i forståelsen av sosial kommune, la Alkaş til at de vil finne de beste, riktige og vakreste sammen med denne forståelsen.

Leder for avdeling for bussdrift Mustafa Geyikçi deltok også på møtet der det ble lyttet til krav fra offentlig tjenestemenn i offentlig samferdsel.

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar