Bursa Courthouse Junction Pressed

knappen ble trykket for jurisdiksjonskrysset
knappen ble trykket for jurisdiksjonskrysset

Knappen trykkes for Bursa Courthouse Junction; Det nye tinghusbygget, Science and Technology Center, Exhibition Center, byggingen av det pågående politiavdelingen og Gökmen Space and Aviation Centre i ferdigsfasen av trafikktettheten vil bli eliminert av Bursa Metropolitan Municipality Junction vil bli eliminert.

For å eliminere transportproblemet i Bursa, fortsetter Bursa Metropolitan Municipality sine arbeider som utvidelse av veger og nye veier, smarte kryss, oppmuntrende kollektivtransport, optimalisering av jernbanesystemet, og på den annen side planlegger den å overvinne de tilstoppede venene med trafikk med nye broer. Med flyttingen av det nye tinghuset øker trafikkbelastningen ved tilkoblingspunktet for den nærliggende østlige ringveien til Istanbul Street med hver dag som går, og Metropolitan Municipality vil løse dette problemet med to-loop kryss.

Prosjektarbeidene startet

Bursa Metropolitan kommune-ordfører Alinur Aktaş, både i området for Courthouse Junction og byggingen av det nye tilleggsbygget innen Science Works funnet. Department of Transportation in the BUSKI Acemler, Department of Science Affairs and Park Gardens Department of the Department of City Aesthetics Department of Expressing at President Aktaş, der er også nær 400'e storbyansatte forårsaket en alvorlig intensitet påminnet. Ordfører Aktaş uttalte at 60-delen av servicebyggene er ferdigstilt og at de ønsker å fullføre arbeidene som april og mai, "Denne regionen har fått betydning som tinghuset. Vi har implementert en parkeringsordning, men sikkerhetsbyggene stiger. Rett bak ligger Gökmen Space and Aviation Center, som vi også er interessenter av. Vi har også et vitenskaps- og teknologisenter. Med tanke på messeområdet startet vi en prosess relatert til bygging av en ny snarvei til Yalova-veien og utformingen av hoffkrysset på stedet. En lupu av krysset vil være på 14 snuområdet i kommunen vår. Den andre sløyfen vil bli ekspropriert. Vi startet prosjekt- og planleggingsstudier. Vi ønsker å starte arbeidet med det nye året. Vi vil ha lettet denne regionen som forårsaket alvorlig overbelastning ..

knappen ble trykket for jurisdiksjonskrysset
knappen ble trykket for jurisdiksjonskrysset

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar