Registrerte Phaeton-plater i Adalar sendt til IMM

registrerte phaetonplater på øyene
registrerte phaetonplater på øyene

IMM-rådet godkjente overføringen av registrerte phaetonplater i Princes 'Islands til IMM for 300 tusen TL.


Forsamlingen i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), ved å signere en viktig avgjørelse, har stått på agendaen i lang tid i byen Adalar phaetons og hester brakt løsningen. I januar kom det første forsamlingsmøtet etter forslag fra Direktoratet for kollektivtransport sendt til den aktuelle kommisjonen på øyene brukt i offentlig transportrapport om hester og kjøretøy i dag, på IMM-rådet. Forslaget som ble forelagt forsamlingen som en felles rapport fra kommisjonene for lov, plan og budsjett, landbruk, skogbruk, husdyr og fiskeri i IMM-rådet ble vedtatt enstemmig.

I følge rapporten, IMM, ville hver av de 277 registrerte phaetonplatene på Princes 'Islands betale 250 tusen pund. Mens forslaget ble diskutert i forsamlingen, ble beløpet hevet til 300 tusen pund per tallerken. 300 tusen pund godkjente forslaget enstemmig.

Rapporten inkluderer også kjøpet av antall hester av veterinærdirektoratet til en pris av 4.000 TL (opptil 6 hester per vogn) og transport av kjøretøyet med antall elektriske kjøretøy bestemt av UKOME.

Etter avstemmingen tok Erdem Gül, ordfører i Adalar, ordet og takket Istanbul Metropolitan Municipality.Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar