Coronavirus innenlandske bilflyter TOGGs planer

coronavirus lokale automatiske vekslingsplaner
coronavirus lokale automatiske vekslingsplaner

Coronavirus, som startet i Kina og bekymret hele verden, påvirket også dypt økonomien. Mens mange selskaper stoppet produksjonen i Kina, ble Mobile World Congress avlyst. Avlysningen av kongressen påvirket også TOGGs planer.


World GSM Association (GSMA) blir avlyst av Mobile World Congress (MWC), som er planlagt arrangert i Barcelona, ​​Spania 24. til 27. februar, men nærmere 19 mobilteknologiselskaper bestemte seg for ikke å delta på grunn av den nye typen coronavirus (Kovid-40) utbrudd. kunngjorde at det var det.

I en skriftlig uttalelse fra GSMA ble det uttalt at organisasjonen ikke kunne holdes fordi den spanske regjeringen bestemte seg for å trekke seg fra messen, til tross for den spanske regjeringens oppfordring om å "ikke ha noen helsemessige grunner til å bli kansellert".

Når de uttalte at det er "umulig" å holde kongressen i dagens situasjon, ble det understreket at "situasjonen relatert til den nye typen coronavirus endrer seg veldig raskt".

På grunn av utbruddet av Kovid-19 har rundt 40 selskaper, inkludert LG, Ericsson, Nvidia, Amazon, Sony, NTT Docomo, Gigaset, Umidigi, Intel, Vivo, McAfee, Facebook og Cisco, bestemt seg for ikke å bli med i MWC.

mwc'y hvert år fra Tyrkia tok et seriøst bidrag. Tyrkias Cars Initiative Group (TOGG) produsert av det innenlandske bilprodusentene i Europa var også ser for seg innføringen av årets messe. Coronavirus droppet også begivenheten som ble planlagt av TOGG.Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar