Denizli Metropolitan legger stor vekt på desinfeksjon i transport

Storbyen Deniz gir stor betydning for desinfisering i transport
Storbyen Deniz gir stor betydning for desinfisering i transport

Denizli Metropolitan Municipality fortsetter å rengjøre og desinfisere regelmessig på alle servicepunkter mot coronavirus, innbyggerne oppgir at de er veldig fornøyde med tiltakene som er gjort.

Den metropolitiske koronaviruskampen fortsetter uavbrutt


Innenfor rammen av tiltakene som er iverksatt mot Denizli Metropolitan Municipality coronavirus (Kovid-19), fortsetter det å jobbe med rengjøring og desinfisering i alle hovedstadsområder som bussterminal, kommunale busser, holdeplasser, parker, hvileområder, kulturelle og sosiale fasiliteter, som brukes mye av innbyggerne. I denne sammenheng fortsetter team tilknyttet Denizli Metropolitan kommune miljøvern- og kontrollavdeling desinfeksjonsstudier med biocidholdige produkter lisensiert av helsedepartementet, Generaldirektoratet for folkehelse og metropolitiske servicepunkter. I tillegg utfører lagene intensivt desinfiseringsarbeid i alle servicebygg i Denizli Metropolitan Municipality, som brannmannskaper, Stray Animals Housing and Rehabilitation Center, idrettsanlegg, sosiale og kulturelle fasiliteter.

Det er lagt stor vekt på desinfeksjon i transport

Denizli Metropolitan Municipality Transportation Inc. legger stor vekt på desinfeksjon mot coronavirus i bybusser som betjener i byen. Mens bussene blir utsatt for rengjørings- og desinfiseringsprosedyrer før turen, blir sjåførene også utsatt for helsekontroll og desinfeksjonsinnretninger plasseres inne i kjøretøyene. I tillegg til disse tiltakene opplyses det at passasjerkapasiteten i de kommunale bussene er redusert og det er kommet advarsler i sitteordningen for å forhindre kontakt mellom passasjerene. Under koordinering og tilsyn av Denizli Metropolitan Municipality Transportation Department blir desinfeksjon også utført i passasjerbusser og minibusser som beveger seg fra Denizli Metropolitan Municipality bussterminal til distriktene.

Innbyggere fornøyd

  • Nihat Trigger: Jeg synes det er et veldig bra arbeid. Metropolitan kommune sprayer, desinfiserer, er fornøyd overalt. De tørker av selv minibanker og gjør dem hygieniske. Jeg vil takke alle arbeiderne for deres arbeid. Jeg vil at studiene skal fortsette slik.
  • Arzu Karayazı: Arbeidet er veldig bra. Egentlig er jeg veldig overrasket over at Denizli Metropolitan kommune gjør det beste og riktig av verkene. Jeg kom til Denizli for første gang på en veldig forsiktig måte. Jeg likte verkene veldig, gratulerer.
  • Ayşegül Cin: Jeg bor i Izmir. Arbeidet som er gjort i Denizli er veldig vakkert og vellykket. Vi ønsker at disse studiene skal gjøres i alle byer. Disse studiene er for helsen vår. Jeg håper det fortsetter å bli gjort på denne måten.
  • Ercan Dümen: Jeg synes tiltakene og verkene som Denizli Metropolitan Municipality har tatt mot coronavirus, er veldig vellykkede. Det er veldig gode gjerninger. Jeg setter også pris på ditt hjelpearbeid for våre eldre. Vi takker Metropolitan-ordfører Osman Zolan for hans arbeid, vi står bak og støtter disse arbeidene.
  • Osman Manay: Jeg er student ved Pamukkale University. Desinfeksjon er viktig for oss. Vi går gjennom en vanskelig periode. Alle trenger å ta hensyn til sin egen hygiene, men jeg gratulerer dem for deres ansvar.

"Vi vil overleve i disse dager i enhet og solidaritet"

Denizli Metropolitan-ordfører Osman Zolan sa at de fortsetter kampen mot coronavirus uavhengig av arbeidstid og tar mange ekstra tiltak. Ordfører Osman Zolan la vekt på at innbyggerne ikke skal forlate huset med mindre det er obligatorisk, "Som Metropolitan kommune fortsetter vi rengjørings- og desinfiseringsarbeidet på alle servicepunktene våre. Vi fortsetter å arbeide for innbyggernes helse ved å ta alle tiltakene som faller på oss. Våre innbyggere vær oppmerksom på alle advarsler. Jeg tror inderlig at vi vil overleve i disse dager i enhet og solidaritet. ” Ordfører Zolan takket ut at de brakte gratis bybusser til farmasøyter og farmasøyter samt helsepersonell, og takket alle helsearbeiderne som jobbet med stor hengivenhet og ønsket dem lykke til.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar