Kirkegårder bestemt for dødsfall i koronar virus i Istanbul

Kirkegårder ble identifisert for dødsfall i koronavirus i Istanbul
Kirkegårder ble identifisert for dødsfall i koronavirus i Istanbul

IMM iverksatte strenge tiltak for å forhindre at dødsfall i koronavirus risikerer personell og folkehelse. Kirkegårder ble identifisert for dødsfall på koronavirus på begge sider av byen. Personellets beskyttelsesutstyr er gjort egnet.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) la en ny til tiltakene den tok i kampen mot coronavirus. Etter at dødsfallene på grunn av viruset økte, ble IMM bestemt som gravsted i Kilyos Europe og Upper Baklacı kirkegårder på Anatolian Side. Dermed hadde den som mål å forhindre smittsomheten av sykdommen som ble en pandemi og å minimere risikoen med tanke på folkehelsen.

DEN ØVRE KARRIERSKEMETERIEN ORGANISERT UTEN Å Kutte et singeltre

Selv om gravleggene rutinemessig ble utført på Kilyos kirkegård, måtte en rekke ordninger gjøres på Øvre Baklacı kirkegård. Landet tildelt IMM av Skogdepartementet i 2016 hadde ikke en passende struktur. Så for første gang ble bakkearbeidene utført for to år siden. På grunn av den økende bruken av kirkegården, er det nylig blitt foretatt grunnrengjøring og utjevningsoperasjoner i landet. I dette landet med hyppig vegetasjon ble det imidlertid ikke foretatt treskjæring. Vi var nøye med å beskytte trær.

LAGER FULLT UTSTYRT

På den annen side iverksatte IMM nødvendige tiltak for å beskytte personellets helse i gravoperasjoner. Med en ny avgjørelse antas enhver dødsulykke i Istanbul å ha skjedd fra koronaviruset, og forholdsregler blir tatt på høyeste nivå under begravelsesprosedyrer. Alt personell tilknyttet Kirkegårdsdirektoratet fortsetter sitt arbeid med feltutstyr som kreves av helse og sikkerhet.

250 ÅR ÅRET NYTT CEMETERY-OMRÅDE

På den annen side, i Istanbul, der den registrerte befolkningen er på 16 millioner og 70 tusen forsvar gjennomføres årlig, må 250 dekar nye kirkegårder tas i bruk hvert år. Behovet for land øker også på grunn av den økende befolkningen hvert år. På grunn av mangel på land som kan brukes som kirkegårder i byen, blir dette behovet dekket gjennom tildeling av offentlige land og land.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar