Hard svar fra Imamoğlu til Canal Istanbul Tender

hard reaksjon fra imamogl til kanal istanbul anbud
hard reaksjon fra imamogl til kanal istanbul anbud

İBB-president Ekrem İmamoğlu kom med nye advarsler om koronavirusepidemien, som påvirket verden og landet vårt og stoppet livet. ikke bare for Tyrkia, de forventer å bli brakt til Istanbul restriksjoner kontrollert İmamoğlu stresset, i denne prosessen med anbud for Channel İstanbul'lu også reagerte på dagsorden.


Imamoglu sa: “Det er ikke troverdig; men når folket er i trøbbel, er det ikke oppmerksom at noen er i Kanal Istanbul i dag. Ja, i dag, innenfor rammen av Canal Istanbul-prosjektet, er det et anbud for transport av broene Odabaşı og Dursunbey. For disse veganbudene ble det bevilget 2020 milliarder lire i 8-budsjettet. Men i dag, like før for å miste sin jobb eller inntekt fordi det er millioner av mennesker som ikke kan stenge arbeidsplassen, i Tyrkia og i Istanbul. Hvorfor bruker vi ikke ressursene våre til folket vårt, som Kanal Istanbul, i stedet for å bruke på freak-prosjekter? For Guds skyld er det en jobb å bryte ned en bro i dag og lage eller å støtte millioner av mennesker som er bekymret for deres fremtid hjemme? "Jeg kan ikke sette navnet på å prøve å få Kanal Istanbul ut av Coronavirus-krisen.

Ekrem İmamoğlu, ordfører for Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), kom med nye uttalelser om koronavirusutbruddet, som også påvirket vårt land med verden. İmamoğlu, sa: "Den første dødsfallet fant sted i Tyrkia, der corona en uke fra 18 mars. Dessverre øker også antall pasienter dag for dag. Da antall pasienter nærmet seg 1, ble innbyggerne våre som mistet livet 2. Som du vet; Epidemien sprer seg raskt på det europeiske kontinentet, der vi også er involvert. Jeg vil gi deg en veldig slående statistikk. I Tyrkia, der det første dødsfallet fant sted 500. mars, antall personer som ble smittet av viruset i verden 59 18 191 mennesker, antall personer som mistet livet var 127 7 807. Antall pasienter på det europeiske kontinentet, som vi er, var 74 760 3, og antall dødsfall var bare 352 191. Bare en uke har gått; Antallet 472 7 i verden har overskredet antallet 800 tusen pasienter. Dessverre var antallet dødsfall, som var 22 1, et tall som nærmet seg 3 tusen i verden. På det europeiske kontinentet vi befinner oss i, spredte epidemien raskere. I løpet av en uke økte antall pasienter med 200 ganger, over 5 tusen. Dødsfallet har økt nesten 15 ganger og har nærmet seg XNUMX tusen. ”

“VÆRE oppmerksom på hvordan stor faren er”

Vær oppmerksom på hvor raskt utbruddet vokser, hvor stor faren er. Er du klar? Derfor bør du være hjemme, så du absolutt bør holde sosial avstand. Du kan ikke ignorere livet ditt. Hvis vi holder mennesker i live, vil verden leve. Denne sykdommen, ja, rammer våre eldre mennesker. Det vet vi. Beskrivelse Våre nøyaktighet var på dette tidspunktet, men vi vet også at dere begge er begge i verden hva unge mennesker lever i Tyrkia dessverre død. Så alle skal være veldig, veldig forsiktige, følsomme og følge reglene. I slutten av februar, mens epidemien var i Østen, begynte vi å informere aktiviteter i Istanbul som IMM. Vi forklarte regler for hygiene i byskjermer, busser, overganger. Vi begynte raskt å desinfisere offentlig transport. Med våre mobile hygieneteam, som vi har opprettet 7. mars og nå øker til 52, desinfiserer vi offentlige områder, tilbedelsessteder, torg og lignende steder med dette mektige teamet. ”

“Våre IMM og våre kommuner var ledende”

“Den første pasienten i landet vårt ble kunngjort ved midnatt 11. mars. Om morgenen 12. mars avlyste vi ISMEKs, museer, biblioteker, kulturhus, teatre, det vil si stedene der folk samles, og alle aktiviteter. Samme natt vet vi at myndighetene ferierer visse institusjoner og skoler. Vi opplevde alle at idrettskonkurranser ble spilt uten publikum først, og utsatt etter en uke. Til å begynne med virket disse banebrytende tiltakene som ble tatt av vår kommune og tiltakene som ble tatt av visse institusjoner i vår stat, for store deler av samfunnet. Til og med slike kommentarer ble fremsatt. Men prosessen som gikk gjennom viste at; vi kan og kan ta enda mer drastiske tiltak. Jeg har fortalt deg at utbruddet har økt antall pasienter og dødsfall til 1 på en uke. Når epidemien vokser, blir ikke tiltakene harde nok. Det er nødvendig for oss alle å ta noen forhåndsregler på forhånd. Bare tenk deg at antallet mennesker som døde av epidemien over hele verden bare 3 1 for en uke siden. I dag var antallet mennesker som døde alene i Italia 7. Så hva vi sa; 'Vi kan bare bekjempe epidemien ved å ta radikale tiltak og ta skritt. Som du vet, i denne prosessen, som IMM, var det skritt vi tok for å unngå vann- og gassmangel. Fremgangsmåter som å gjøre offentlig transport gratis for helsearbeidere, og trinn som å ikke få husleie fra arbeidsplassene i våre kommuner, var banebrytende trinn. forskjellige steder i Tyrkia, var en pioner i våre skritt andre kommuner. Vi tok noen av dem og brukte dem. Disse beslutningene er reflektert av andre statlige institusjoner så snart som mulig, har alle beslutninger er reflektert i Tyrkia har utviklet seg i form. "

"Hvis å gjøre Istanbul BEGRENSNINGER VENTER for kontrollerte"

- Offentlig transport i Istanbul falt under 80 prosent. Men det er fremdeles mer enn 1,2 millioner flyreiser i Istanbul. Hvis vi legger til andre bruksområder som drosjer og minibusser, bruker fortsatt 1 million mennesker i Istanbul offentlig transport hver dag. Dette er en stor risiko. Imidlertid må du i en nødsituasjon gå innen gangavstand fra huset. Jeg vet at noen av dere skal ut på jobb i gatene. Jeg tror at regjeringen vil gjøre en innsats for å løse dette. Jeg vil tro. I Tyrkia, men ikke minst Istanbul, fra regjeringen; Vi forventer en studie på en gradvis, kontrollert portforbud. Vi er klare til å hjelpe i denne forbindelse. La meg understreke igjen; ikke bare for Tyrkia, forventer vi en begrensning kontrollert i minst Istanbul. For de kommende dagene er det riktig, vakkert å snakke med publikum. Dessverre, hvis de nødvendige skritt ikke blir tatt i dag, er det åpenbart at det vil være skuffelse i fremtiden. Derfor må vi ta veldig avgjørende og radikale avgjørelser i denne forbindelse. Dessverre er ikke disse tingene bare ord. Selvfølgelig vil vi be; men dessverre kan vi ikke forberede denne byen og dette landet for de neste dagene ved å be. Hvis det er vesentlige endringer i verden med denne epidemisk krisen, vil landene som administrerer prosessene som tar de riktige trinnene i krisedagene den dagen, være på de rette punktene i fremtiden for denne prosessen. Så jeg vil gjerne ringe det igjen; Å ta noen radikale beslutninger i dag uten frykt og si 'men', er ekstremt viktig for samfunnets helse, helsepersonellets helse, samfunnets moral og psykologi. Hvis faget er menneskeliv og sosialpsykologi, bør økonomiske forventninger vente litt mer. Vi må ta skritt deretter. "

“NÅR MİLLET KAN FORVISTE, TIL IKKE KANAL TROT I ISTANBUL”

“Det er en ting til som bør vente og ikke en gang skje. Jeg ønsker ikke å legge et slikt avsnitt til en slik tale i dag: Kanal Istanbul! Det er ikke troverdig, men det er ikke sannsynlig at noen er i Kanal Istanbul i dag mens folket har det vondt. Ja, i dag, innenfor rammen av Canal Istanbul-prosjektet, er det et anbud for transport av broene Odabaşı og Dursunbey. For disse veganbudene ble det bevilget 2020 milliarder lire i 8-budsjettet. Men i dag, like før for å miste jobben eller ikke er i stand til å generere inntekter for millioner av mennesker i Tyrkia og i Istanbul kontoret er stengt. For ganske nylig søkte 50 tusen familier om sosialhjelp fra IMM. Jeg vil forklare detaljene om disse. Det er veldig sannsynlig at dette tallet vil øke eksponentielt i løpet av den neste perioden. Hvorfor bruker vi ikke ressursene våre til folket vårt, som Kanal Istanbul, i stedet for å bruke på freak-prosjekter? For Guds skyld er det i dag en jobb å bryte ned en bro og gjøre det; eller å støtte millioner av mennesker som er bekymret for deres fremtid hjemme? "Jeg kan ikke nevne navnet på å prøve å komme meg ut av Coronavirus-krisen, Kanal Istanbul, vær så snill, du uttrykker det."

“DU VIL ALDRI være ALENE”

Nå må vi samarbeide for å gjennomføre denne prosessen sammen. Vi skal lykkes sammen. I denne prosessen vil jeg at innbyggerne mine i Istanbul skal vite det; Det er en IMM som jobber for våre 16 millioner mennesker. Vi har 39 distriktskommuner sammen med IMM. Vi vil fortsette å ta nye og viktige skritt innenfor rammen av vår fremtidige projeksjon angående den globale epidemien. Istanbulites vil aldri føle seg alene. Han vil aldri føle seg hjelpeløs. Du kan dra nytte av Alo 153-linjen vår i alle fag. Jeg vil forklare morgendagens detaljer; Det vi har forberedt i vårt "Hjelp- og koordineringssenter" som vi har gjort i vårt Yenikapı-senter, vil jeg dele dem med deg. Etter at jeg introduserte dette senteret, vil jeg også fortelle deg hvilke samarbeid vi vil bygge med deg. Du er aldri alene. Som du vet, lanserte vi en ny applikasjon i går. Vi startet psykologisk rådgivningstjeneste på telefonnummer 02124494900. Det er lett å si 'bli hjemme', jeg vet. Jeg kjenner også vanskeligheten. Sammen vil vi overvinne problemene med å være hjemme. Men først helsen din. Fortell oss om problemene dine, men vær alltid hjemme, ikke gå ut på gatene, ikke bruk offentlige kjøretøy, aldri forlat huset ditt ved å holde forpliktelsen på høyeste nivå. Bli hjemme Istanbul. Vi skal lykkes sammen. Ses i morgen. "


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar