13. Plasser verdensøkningen for turisme i Tyrkia

Under økningen av verdens turismeinntekter i Tyrkia
Under økningen av verdens turismeinntekter i Tyrkia

FNs Verdens turistorganisasjon (UNWTO) publiserte barometeret mai 2019, som inkluderer data fra 2020.


Mens Tyrkia igjen var vertskap for det 6. mest besøkte landet i verden og i turistinntektene økte to plasser, slo han seg ned som flere og 13.

I de siste årene fortsatte land som genererer flest turismeinntekter på den europeiske rangeringen det siste året, 6 Tyrkia, TurkStat-data, tjente han 2019 milliarder dollar i turistinntekter i 34,5 ifølge.

De fleste besøkende underholdt i 2018 europeiske land rangert i 4, og steg til 6. plass i Tyrkia i verden, ifølge World Tourism Organization i mai 2020 barometer for suksess for besøkende denne rangeringen endret ikke i 2019.

Når det gjelder inntektene fra turisme forble de samme sammenlignet med 2018 europeiske rangeringer i fjor, Tyrkia er den 2019. i verdensrankingen i 15 ble økt til 13 ordinære.Vær den første til å kommentere

Yorumlar