Intern praksisperiode startet

på internship
på internship

Online praksisperiode har startet: Det var et spørsmål om nysgjerrighet om hvordan man skal gjøre sommerpraksis for de fleste arbeidsplasser som byttet til hjemmemodellen med koronavirusepidemien. Dette emnet som vurderte Koc Group, startet sin opplæringsperiode i Tyrkia ved å signere en policy.Med tanke på dynamikken i den nye æra, har Koç Holding Human Resources brakt praksisplasser for sommer og høst til alle online selskaper og online plattformer. Internasjonale kunngjøringer om internship fra Koç Group-selskaper vil bli publisert på arrangementet "Koç Group Digital Career Meetings", som arrangeres for første gang i år 15. juni, arrangert av Koç Holding. Med dette programmet vil Tyrkias Koç Holding og konsernselskaper over hele verden kunne opplæring på nettet. Påmelding til de digitale karrieremøtene, som blir arrangert av Koç Holding, begynner 5. juni.

Koç Holding mobiliserte ressursene sine med alle selskapene i ferd med å bekjempe coronavirus-epidemien og realiserte handlingene innen denne rammen, og bestemte seg for å flytte internship-programmene sine til den elektroniske plattformen. I fjor ble Forbes 'verdens beste arbeidsgiverliste på den 35. stigende rekkefølgen av Koç Holding, 2020, sommer- og høstperioden åpnet i mer enn 20 Koç Group of Companies for bare online treningsprogrammer, ikke Tyrkia, som godtar søknader fra hele verden vil.

Koç Group har som mål å redusere ungdommens fremtidsangst med muligheten til internship på nettet.

I tråd med tiltakene som er gjort innenfor rammen av koronavirusutbruddet, fortsetter mer enn 200 praktikanter sine studier online på tvers av Koç Group. Koç Group, som prioriterer studentenes helse, har som mål å redusere deres angst for fremtiden ved å gjøre det mulig for unge å delta i forretningslivet og forberede seg på fremtiden uten å komme på kontoret.

Alle trinnene er designet til ende til slutt i online internship

Den elektroniske praksisopplevelsen er designet fra ende til ende, og gjør at alle trinn fra applikasjonsfasen til evaluering, orientering, begynnelsen og slutten av internshipet kan utføres gjennom online plattformer og systemer. Praktikanter som kan foreta periodiske online videosamtaler med ledere, kan gjøre online med teamene sine. sohbetDe vil være i stand til å delta på arrangementer og møter, slik at de ikke vil føle seg fjernt fra teamene og selskapene der de praktiserer. I løpet av prosessen, mens prosjektene som alle ledere kan gi innenfor rammen av online praksis blir avklart, vil alternative løsninger bli produsert for fysiske opplevelser. Bedriftene, som vil lytte til tilbakemeldingene med ukentlige erfaringsundersøkelser, vil gjennomføre flere studier for å forbedre praksisforholdene. Med all denne innsatsen vil Koç Academy, en online opplæringsplattform for Koç-ansatte, som inneholder mer enn 12 tusen opplæringsvideoer, bli gjort tilgjengelig for praktikanter som deltar i online praksisprogram med alt innholdet.

Online praksisannonser hos Koç Group-selskaper vil være tilgjengelig for første gang i år 15. juni, og vil være tilgjengelige på "Koç Group Digital Career Meetings" -arrangementet, som vil bringe selskaper fra mange forskjellige sektorer som energi, bil, turisme, mat, detaljhandel og helse, online, med studenter. Internkandidater vil kunne registrere seg for Digital Career Meetings på det arrangementsspesifikke nettstedet fra 5. juni. - Hibya

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar