Bønn av Tarawih i moskeer forbudt under Ramadan

Forbudt å utføre tarawih-bønner i moskeer under Ramadan
Forbudt å utføre tarawih-bønner i moskeer under Ramadan

Mens koronavirus-sakene etterlot 42 tusen, var frigjøringen av tarawih-bønner i moskeene i moskeene under Ramadan kontroversiell. Diyanet kom tilbake fra det landet og lukket moskeer for å tarawih ... Så, får koronavaksine mens du faste bryter fasten? Diyanet svarte også på dette spørsmålet.Mens noen forbud kom tilbake på grunn av økningen i koronavirustilfeller, ble det utført tarawih-bønner i moskeer i Ramadan. Mens denne avgjørelsen vakte reaksjon, kom en uttalelse i siste øyeblikk fra Diyanet. Presidenten for religiøse saker Ali Erbaş kunngjorde den endelige avgjørelsen på informasjonsmøtet for måneden Ramadan i 2021, hvis hovedtema er "Helbredende måned Ramadan".

Leder for religiøse saker Ali Erbaş sa: "Som et resultat av konsultasjonene våre bestemte vi oss for at det er passende å utføre tarawih-bønnen i våre hjem, ikke i moskeer." Ali Erbaş sa: "Hvis det er en mulighet til å utføre tarawih-bønner i våre moskeer i henhold til epidemiens forløp i denne prosessen, vil vi ta avgjørelsen og dele den med nasjonen vår."

Bryter Coronavirus-vaksine fort?

President for religiøse saker Erbaş svarte også på spørsmålet om det å få en koronavaksine vil bryte fort eller ikke. Ali Erbaş sa: "Som vårt høye råd for religiøse saker forklarte, er det greit å vaksinere mens man faste når det er nødvendig, og denne situasjonen bryter ikke fasten." brukte uttrykkene.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar