Department of National Defense to Recruit 200 Contracted Personnel

Nasjonalt forsvarsdepartement
Nasjonalt forsvarsdepartement

Departementet for nasjonalt forsvar (MSB) har kunngjort rekrutteringen av 200 kontraherte personer. I det publiserte kunngjøringsdepartementet for utdanningsdepartementet ble det kunngjort at rekruttering vil bli gjort blant videregående studenter og høyere utdannede. Det ble uttalt at mens KPSS P94 poengsumstype blir søkt for kandidatene i kjøp, vil det bli gjort kjøp fra forskjellige enheter i 5 provinser.EKSEMPLESØKNING

Søknader vil bli gjort online mellom 01.04.2021 - 21.04.2021 via personeltemin.msb.gov.tr.

MERKNAD: Annet enn det offentlige nettverket (Internett), begjæringer, brev, post, etc. Forhåndssøknader som skal gjøres ved hjelp av metoder godtas ikke, disse begjæringene blir ikke besvart og ingen tiltak vil bli tatt.

Kandidater vil bli dirigert til "Gjør preferanser" -skjermen ved å bruke applikasjonsveiviseren etter å ha gått inn på siden personneltemin.msb.gov.tr ​​og åpnet applikasjonsskjermen med e-regjeringspassordet, og de vil kunne velge herfra ved å klikke på det aktuelle kjøpet. Etter å ha fullført valgprosessen, vil de være i stand til å sjekke de lagrede preferansene sine ved å klikke på "Vis mine preferanser" -knappen.

I HVILKE PROVINSJONER KJØPER?

Provinser som skulle kjøpes ble oppført som Istanbul, Ankara, Izmir, Balıkesir og Yalova. Du kan finne detaljert informasjon om KPSS betinget kontrakt rekruttering av personell til forskjellige stillinger i guiden nedenfor.

For detaljer om annonse KLIKK HER

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar