Minister Karaismailoğlu kunngjorde: Vil avgifter til bro og motorvei falle?

Minister karaismailoglu forklarte, vil bro- og motorveiavgiftene bli redusert
Minister karaismailoglu forklarte, vil bro- og motorveiavgiftene bli redusert

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu svarte på spørsmålene til Fulya Öztürk fra CNN Türk. Minister Karaismailoğlu, etter å ha minnet at innbyggerne reagerer på de ublu prisene for bro- og veiavgifter, sa: “Dette er faktisk en økonomisk modell. Vi ser på kundetilfredshet ”.Minister Karaismailoğlu ble påminnet om at innbyggerne reagerte på de ublu prisene for bro- og veibompenger. Karaismailoğlu uttalte at de syntes reaksjonene var berettigede, og at de diskuterte dette problemet i seg selv.

Høydepunktene i uttalelsene fra Karaismailoglu er som følger:

ISTANBUL TRAFIK

“Trafikkmodeller diskuteres for å gi trafikknød. Det ble diskutert i 1990. Da investeringene ble gjort etter 1995, stoppet trafikken. Det er variable modeller. Det er arbeid å gjøre i Istanbul. De resterende T-banene må være ferdige, kryssene må være ferdig og signaliseringen må forbedres. Det aktive teamet skal jobbe der. Det er nødvendig å jobbe for å etablere og utvikle infrastrukturen godt.

KANAL ISTANBUL

Det er nødvendig å utforme behovene de neste 100 årene. Handel leveres fra sjøen, skipsvolumene har vokst betraktelig, og investeringene i skip og havn øker. Det nåværende handelsvolumet i verden er 12 milliarder tonn. Det øker. Bosporen takler ikke dette. Det er en vannvei vi vil gjøre. Det er ingenting som forstyrrer miljøsystemet. Det er et stort prosjekt, forberedelsene fortsetter, vi har gjort tekniske fremskritt. Det er lovbestemmelser. Vi jobber med økonomimodellen. I 2021 vil det være viktige utviklinger angående Kanal Istanbul.

VEIBRO-AVGIFTER

Dette er faktisk en økonomisk modell. Vi vurderer lønnshøyder. Vi diskuterer dem, vi ser på kundetilfredshet. Gebyrer kan diskuteres, vi følger med på dem alle. Permanente og trygge prosjekter, smarte prosjekter. "

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar