BorgWarner kunngjør sin veikart med fokus på elbiler

borgwarner avslører sin veikart med fokus på elektriske biler
borgwarner avslører sin veikart med fokus på elektriske biler

BorgWarner, verdensledende innen effektive bilteknologiløsninger, forklarte hjørnesteinene i veikartet med fokus på elektriske biler i sin produksjons- og markedsføringsaktivitet.I denne sammenheng har selskapet som mål å øke inntektene til elektriske biler til cirka 2030 prosent i 45 med sin "Charging Forward" -plan. Hvis dette er grunnlaget for planen; videre utvide organisasjonsnettverket med nye investeringer og partnerskap og utvikle ny teknologi for elektriske kjøretøyer. BorgWarner-styreleder og administrerende direktør Frédéric Lissalde sa en uttalelse om emnet, "Det er på tide å akselerere overgangen til elektrifisering, ettersom vi planlegger å bli mer lønnsomme de neste 10 årene! Vi har jobbet for å utnytte denne muligheten i mange år, og vi er sikre på at vi har den nødvendige skalaen, porteføljen, økonomiske styrken og teamet for å lykkes ”.

BorgWarner, som tilbyr innovative produkter og tjenester til det globale ettermarkedet for biler, offentliggjorde sin overgangsplan til elektriske biler innenfor produksjons- og markedsføringsplanene. Med presentasjonen av BorgWarner-konsernsjef Frédéric Lissalde ble selskapets veikart og mål i elektriske kjøretøyers verden forklart. I uttalelsene som er gjort innenfor rammen av "Charging Forward" -planen, har BorgWarner som mål å øke inntektene fra elektriske biler fra mindre enn 3 prosent av selskapets totale inntekter til cirka 2030 prosent i 45. I denne retningen fokuserer den på å utvide produktsortiment mot elektriske nyttekjøretøyer, utvide det desentraliserte organisasjonsnettverket ytterligere, realisere grep som vil gi konkurransefortrinn i overgangen til elektrisk og tilby mer innovative teknologier.

"Vi har nok visjon og økonomisk kraft til å bytte til strøm!"

Frédéric Lissalde, styreleder og administrerende direktør i BorgWarner, som evaluerte problemet, uttalte at de tar sikte på å vokse lønnsomt med investeringene og studiene som skal gjøres i elektriske kjøretøy de neste 10 årene; “Vårt firma, som har en lang historie på mer enn 100 år; Den har en suksesshistorie bygget på overlegen produktledelse, smidighet, en desentralisert forretningsmodell, disiplinert økonomisk og operativ ledelse. Det er på tide å akselerere elektrifiseringen når vi planlegger mer lønnsom vekst de neste ti årene! Vi mener at det er veldig viktig at målene våre er realistiske, langsiktige, kortsiktige og bærekraftige i muligheten til å bytte til strøm. Vi har jobbet for å utnytte denne muligheten i mange år, og vi er sikre på at vi har omfanget, porteføljen, den økonomiske styrken og teamet til å lykkes. ”

Hos BorgWarner er alle investeringer for en ren og elektrisk fremtid!

BorgWarners investeringer og studier av elektriske kjøretøyer; Det går hånd i hånd med visjonen om en ren og energieffektiv verden, inkludert en forpliktelse til å være karbonnøytral innen 2035. BorgWarner, som har utvidet forretningsområdene betydelig med investeringene de har gjort, fortsetter å fokusere på å opprettholde sin tosifrede marginutvikling. I denne sammenheng forventes det at det vil opprettes en fri flyt på cirka 2021 milliarder dollar i selskapet mellom 2025 og 4,5. Med den ekstra kapitalen som skal anskaffes, vokser denne veksten; Det vil styrke BorgWarners posisjon i elektriske kjøretøyers verden gjennom ulike nye fusjoner, oppkjøp og organiske investeringer.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar