Roingløp i Golden Horn Organisert av IBB Datterselskap Spor Istanbul, fantastisk

Halicro-løp tok pusten fra seg

"Golden Horn Rowing Races" organisert av IMM-datterselskapet Spor Istanbul på den 4,5 kilometer lange banen fra Unkapanı-broen til Miniatürk ga spenning til byen og ga publikum en visuell fest. IMM President ga trofeet sitt til Fenerbahçe B-laget, som ble mester i kategorien Big Men Ekrem İmamoğlu"Jeg drømmer og håper at det i nær fremtid, i Istanbul hvor OL arrangeres, vil bli arrangert roløp i Det gylne horn," sa han.

Fenerbahçe B-laget vant førsteplassen i kategorien Big Men i arrangementet der lag og klubber fant sted, İBB President Ekrem İmamoğluFenerbahçe A-laget vant andreplassen fra Roingforbundets president İlhami İşseven, og bronsemedaljevinneren Şişecam Çayırova-laget mottok fra IMMs generalsekretær Can Akın Çağlar.

VISUELL FEST I BLÅ HALIK

The Golden Horn Rowing Races, hvor stor konkurranse og hyggelige øyeblikk ble opplevd, fant sted i går. Banen, som startet fra Unkapanı-broen i Coastal Endurance-løp i en avstand på 4.500 meter, endte ved Miniatürk Pier. Fargerike bilder dukket opp i arrangementet, der 57 lag, 12 klubber og 285 idrettsutøvere deltok.

Løpene organisert i U19-, Master- og Big-kategoriene startet kl 10.00:19 med kampen til U19 Men. Galatasaray B-laget vant førsteplassen i UXNUMX menn. Izmit Sümerspor avsluttet løpet på tredjeplassen, der Galatasaray A-laget ble nummer to.

Dagens andre løp ble avholdt i kategorien Master Mix. Izmit Sümerspor B-laget kom først i Master Mix-løpet. Det individuelle laget, bestående av enkeltpersoner som ikke er tilknyttet klubben, ble nummer to og Galata Rowing-laget kom på tredje.

Izmit Sümerspor vant førsteplassen i Big Women-kategorien, mens Golden Horn Sports Club tok andreplassen. Vira Denizciler avsluttet løpet på tredjeplass.

FENERBAHÇE MARKERTE DAGENS LØP

I det store herreløpet, som var dagens raskeste løp, kom Fenerbahçe B-laget først og Fenerbahçe A-laget ble nummer to. Şişecam Çayırova-teamet avsluttet løpet på tredjeplass. Fenerbahce B lagpris IMM President Ekrem İmamoğlufikk det fra.

Vira Denizciler vant førsteplassen i Master Women. Mens İzmit Sümerspor tok andreplassen, tok Galata Rowing-team tredjeplassen. Galata A-teamet avsluttet løpet i første omgang i Master Men's. Golden Horn A-laget endte på andreplass og Vira Denizciler A-laget endte løpet på tredjeplass.

Dagen ble stengt med U19-kvinneløpet. Fenerbahce vant U19 Women's Championship. Mens İzmit Sümerspor A-laget avsluttet løpet på andreplass, ble İzmir Sümerspor B-laget nummer tre.