Tyskland İzmir-promoteringskontorer åpnet

tyskland izmir promoteringskontorer åpnet
tyskland izmir promoteringskontorer åpnet

Fortsett å ta konkrete skritt med visjonen om å gjøre İzmir til en verdensby, İzmir Metropolitan Mayor Tunç Soyer åpnet de tyske İzmir Promotion Offices etablert i den tyske hovedstaden Berlin, Bremen, Bielefeld, Frankfurt og Hamm. President Tunç Soyer sa at de er veldig stolte, ”Nå er Izmir i sentrum av verden. Vi ser Tyskland som en viktig partner for å gjøre İzmir til en verdensby. ”

Fortsatt å jobbe for å gjøre İzmir til en verdensby, åpnet Metropolitan-ordfører Tunç Soyer de tyske İzmir Promotion Offices etablert i den tyske hovedstaden Berlin, Bremen, Bielefeld, Frankfurt og Hamm. Den elektroniske åpningen deltok av president Tunç Soyer og styreleder for World City İzmir Association, Dr. Ahmet Güler, generalsekretær i Izmir Metropolitan Municipality Dr. Buğra Gökçe, İzmir Foundation General Manager og İzmir Metropolitan Municipality Advisor for the Mayor Güven Eken, İzmir Metropolitan Municipality Advisor for the Mayor Onur Eryüce, Head of Tourism and Foreign Relations Department Gökçe Başkaya, İZFAŞ Board Member Tuncay Ceylan and representants who will work in the promoteringskontorer.

Soyer sa at de er veldig stolte, "Det var en stor drøm, vi er glade for å endelig starte med Tyskland, selv om den ble avbrutt på grunn av pandemien. Nå er Izmir i sentrum av verden. Vi ser Tyskland som en viktig partner for å gjøre İzmir til en verdensby. Ikke bare på grunn av våre historiske bånd, men også med utdanningssystemet, økonomien, teknologien og moderne institusjoner, er Tyskland et sterkt land som former EU i dag. Utvilsomt har du, våre borgere, en stor andel av Tysklands ankomst til dette punktet.

svarer på behov

Understreker viktigheten av å utveksle synspunkter for å forvandle İzmir til en eksemplarisk og inspirerende by i Middelhavsområdet, sa Soyer: «Som dere alle vet, skaper byene nye institusjoner og utvikler praksis for å styrke deres internasjonale merkevare. Izmir-kontorer svarer på dette behovet som et innovativt system. Vår største vanlige prestasjon vil være å gå utover forholdet mellom søsterbyer og regelmessig samle representanter for viktige byaktører som Izmir og tysk industri og næringsliv, profesjonelle kamre, ikke-statlige organisasjoner, turistselskaper og universiteter under dette taket. ”

Kontorene øker

Tunç Soyer sa at kontorene vil øke over hele verden, "Med våre İzmir-kontorer, İzmir Tourism Promotion Strategy and Action Plan, som vi har forberedt på å gjøre İzmir til en av verdens ledende destinasjoner innen turisme, kommer til liv. Izmir-kontorer i europeiske byer og verdensbyer åpner dørene i Moskva, Brussel og tre forskjellige steder i verden etter Tyskland. Våre kontorer vil være det viktigste komplementære elementet i mobilapplikasjonen Visitİzmir, som vi lanserte forrige uke, det vil si turismeinfrastrukturen til Izmir i den digitale verden. Spesiell takk til Sun Express, som sto sammen med oss ​​i dette prosjektet og er partner til Visitİzmir. ” Soyer understreket at vedlikehold av kontorer er like viktig som å åpne dem.

Güler: Izmir er det hvite ansiktet til Tyrkia

World City Izmir Association styreleder Dr. Ahmet Güler sa, “İzmir er Tyrkias hvite side, dens forskjellige side. Europeere vet bare ikke. Men Izmir er byen som kan vises til Tyrkia. Det er mange Izmir-elskere i Europa. Izmir er en europeisk by, jeg bodde i Europa i 40 år, den har langt overlegne ting i forhold til Europa. Vi organiserte fem byer i den første fasen, vi kommer til nesten 5 filialer i Tyskland innen 1 år. Det vil være viktig når det gjelder økonomiske, kulturelle, sosiale forhold og sport. Hvis vi kan gjøre dette systematisk, vil det være veldig gunstig for Izmir. ” Representanter for kontorene som ble åpnet, ga også informasjon om verkene som skulle realiseres, og takket president Tunç Soyer for støtten.

Etter talene ble båndet klippet og den symbolske åpningen av Tyskland İzmir Promotion Offices ble laget.

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar