IMM Cup Jumping Competition Fullført

ibb cup hoppkonkurranse fullført

Vinneren av pokalen ble bestemt i Jumping Competitions organisert på vegne av IMM. I konkurransen som ble arrangert i Istanbul Equestrian Sports Club (IASK) oppnådde Burak Azak førsteplassen ved å gi best karakter. Murat Yazıcı, assisterende generalsekretær for IMM, overrakte koppen til Azak.

Denne helgen ble Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Cup-spenning opplevd i sprangridning, som er en av de viktigste grenene av hestesport. 180 ryttere fra hele Tyrkia deltok i organisasjonen organisert i samarbeid med IMM Youth and Sports Directorate og IASK. Arrangementet, som er inkludert i 2021-aktivitetskalenderen til det tyrkiske rytterforbundet, startet med IASK Cup-konkurransen.

IMM'S Rytterkonstabler la til farge i arrangementet

I konkurransene der cupkonkurransen ble arrangert på vegne av Sarıyer kommune, hoppet rytterne 80 cm, 100 cm, 125 cm og 140 cm hindringer. IASK Mounted Gymnastics Athletes laget et minihow i arrangementsområdet der IMM Mounted Police Units også var til stede.

FORFATTER: “DEN FØRSTE ORGANISASJONEN I hestesport, MEN BLIR IKKE DET SISTE”

IMM Cup Jumping Race av organisasjonen, som var vert for 4 forskjellige konkurranser gjennom dagen, var vitne til stor spenning. I løpet, som ble kjørt med hindringer i en høyde på 140 cm, konkurrerte rytterne først om å holde seg på demningen. Etter løpet med 24 ryttere på første bane kjempet 10 ryttere som passerte banen innen angitt tid og uten feil, om cupen. IMMs visegeneralsekretær Murat Yazıcı, CHP Istanbul-nestleder Gökhan Zeybek, CHP-provinsens nestleder Ali Kargidanoğlu, İBB Youth and Sports Manager İlker Öztürk for å se IMM Cup Jumping Competition, som var vitne til løpet av unge, unge voksne, voksne og voksne profesjonelle ryttere Sarıyer varaordfører Hüseyin Coşkun, İASK-president Fevzi Atabek og İBB-rådsmedlem Görkem Kurşun var til stede.

Under evaluering av konkurransen uttalte visegeneralsekretær for IMM Murat Yazıcı at det var første gang IMM deltok i en organisasjon om hestesport og sa:

"Denne organisasjonen er den første, men ikke den siste for oss. Fra nå av ønsker vi å utvikle dette samarbeidet med både hesteklubben i Istanbul og hestesamfunnet. Som İBB ønsker vi å gi mer vekt på olympiske grener. Vi vil prioritere disse grenene både i etablering og idrettsutdannelse. Ridning er en av dem. Vi begynner med denne konkurransen. Vi ønsker å utvikle og øke dette samarbeidet, vi vil være sammen med deg i nye organisasjoner. ”

EIEREN AV Troféet er BURAK AZAK

På slutten av konkurransen, der rytterne deltok med hester unntatt 4,5 og 6 år, endte Burak Azak fra IASK først i løpet og vant både cupen og en pengepris på 10 tusen TL. Azak mottok pokalen sin fra hendene til IMMs visegeneralsekretær Murat Yazıcı. Azak sa om sin opptreden etter troféseremonien, “Hesten min presterte veldig bra i det første sporet før demningen. Jeg var veldig fornøyd med hesten min. Hesten min er en veldig rask hest og var bra på damløypa også. Jeg gikk inn på banen, jeg gjorde mitt beste, han gjorde sitt beste og vi vant, jeg er veldig fornøyd ”.

Osman Şen tok pallen på andreplassen i IMM Cup Jumping Competition, mens Özgür Özkan avsluttet konkurransen på tredjeplass. Konkurransen ble avsluttet med hedersreisen til vinnerne og hestene foran gjestene og tribunene.