Mersin Metro Tender vunnet av firmaet som leverte budet på 3,3 milliarder dollar

Mersin Metro Tender Resultat
Mersin Metro Tender Resultat

Mersin Metro, som er et av visjonsprosjektene som Mersin Metropolitan kommunes ordfører Vahap Seçer vil bringe til byen innen transport, har nådd det viktigste stadiet. Den 13.4. april 11 ble den tekniske og økonomiske kvalifiseringsfasen for det underjordiske anleggsbudet for t-banen mellom "Mezitli Old Town Hall-Train Station", som består av 28 km og 2021 stasjoner, fullført.

Vinneren av anbudet er kunngjort

Som et resultat av undersøkelsene gjort av Metropolitan Municipality Transportation Department Tender Commission, Dillingham Cont. int. Inc + Kiska- Kom İnş. Inc. vant joint venture. Det nest mest fordelaktige tilbudet i anbudet er Doğuş İnş. ve Tic. Inc. og Yapı Merkezi İnş. og San. Inc. var et joint venture.

Grunnlaget legges så snart som mulig.

Etter at denne viktige etappen er fullført, blir kontrakten for linjen "Mezitli Old Town Hall-Train Station" signert som et resultat av den nødvendige tiden etter kunngjøringen av avgjørelsene i samsvar med lovgivningen, og grunnlaget vil bli lagt ved å levere siden så snart som mulig.

I tillegg forventes prosjektene "Mersin University and University Hospital Tram Line" og "Mersin City Hospital Level Rail System Line" -prosjekter, som vil bli integrert i linjen "Mezitli Old Town Hall-Train Station", ferdigstilt så snart mulig.

President Seçer fikk fullmakt til å finansiere Mersin Metro for 900 millioner lira.

En viktig avgjørelse ble tatt for finansiering av Mersin Metro, hvis trinn akselererer dag for dag, på Mersin Metropolitan Municipality Council sitt andre møte i august, som fant sted 16. august 2021. Ordfører Vahap Seçer, som mottok en finansieringstillatelse på 900 millioner lira fra Metropolitan Municipality Council for "Construction and Electromagnetic Systems Supply, Installation or Bond Issuance Project of Light Rail System Metro Line," sa: "Et annet viktig skritt er tatt i Light Rail System Project for Mersin.. Lykke til i landet vårt, sier han.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar