Big Women's Water Polo Turkish Cup Izmir's

Kemeraltı kjøkken selluka sertifikat

İzmir Büyükşehir Belediyespor beseiret METU 24-2 i finalen i Senior Women's Water Polo Turkey Cup arrangert av İzmir Büyükşehir Belediyespor. Dermed nådde de mesterskapet uten noe nederlag.

Izmir Büyükşehir Belediyespor, som møtte Middle East Technical University (METU) i den siste kampen i den tre dager lange Senior Women's Water Polo Turkey Cup-serien holdt på Celal Atik Sports Complex Swimming Pool, vant kampen med en score på 24-2 og ble vinneren. I vannpoloavdelingen, som åpnet forrige sesong, klarte klubben å sette sin første viktige cup på museet med denne organisasjonen. Mens METU ble nummer to, tok Adana Kurtuluş, som beseiret Yeşilyurt med en score på 12-10, tredjeplassen i cupen.

Lagene ble overrakt kopper og medaljer av styremedlem i vannpoloforbundet Süreyya Eyüpoğulları, leder for ungdoms- og idrettsavdelingen i Izmir Metropolitan Municipality, Hakan Orhunbilge, president i Izmir Metropolitan Municipality, Ersan Odaman og nestleder for vannpoloforbundet, prof. Dr. Celal Reha Alpar ga den.

Hvert mål er en frø

261 mål ble scoret i Senior Women's Water Polo Turkish Cup. Izmir Metropolitan Municipality Youth and Sports Club President Ersan Odaman kunngjorde at de vil plante 2240 frø til minne om koppen innenfor rammen av Ormanİzmir-kampanjen. 2240 unger vil representere antall scorede mål og året klubben ble stiftet.