Karsan Autonomous E-Atak vil bære Michigan State University i USA!

Karsan Autonomous E-Atak vil bære Michigan State University i USA!
Karsan Autonomous E-Atak vil bære Michigan State University i USA!
Abonner  


Ved å tilby moderne offentlige transportløsninger som passer for tidens mobilitetsbehov, fortsetter Karsan å gjøre navnet sitt kjent på den internasjonale arenaen med sine innovative teknologier i produktspekteret. Karsan Autonomous e-Atak, utviklet av Karsan med det USA-baserte tyrkiske teknologiselskapet ADASTEC og introdusert på markedet som det første masseproduksjons førerløse autonome kjøretøyet i Europa og Amerika, ble sendt til Michigan State University (MSU), en av de anerkjente universiteter i USA. Autonom e-Atak, som er foretrukket som et viktig skritt i det smarte mobilitetsøkosystemet som er satt i drift innenfor rammen av universitetet; Det vil bli brukt til å transportere Michigan State University-fakultet, studenter og besøkende. I en kommentar om emnet sa Karsan-sjef Okan Baş: "Med vår visjon om å alltid være et skritt foran i fremtiden for mobilitet, former vi fremtiden for transport med de innovative produktene vi har utviklet som Karsan. Vi er stolte over at vårt Autonome e-Atak-kjøretøy vil bli brukt på det enorme campuset til Michigan State University, et av de viktige universitetene i USA, der pulsen til bil- og teknologiverdenen er lokalisert, der virkelige trafikkforhold er lokalisert. " han sa.

Som den eneste uavhengige kjøretøyprodusenten av flere merker i Tyrkia, har Karsan levert den første nivå 4 autonome bussen i Amerika og Europa, Autonomous e-Atak, klar for ekte veiforhold, til Michigan State University (MSU), et av de ledende universitetene i USA. ) sendt. Med dette trinnet innenfor rammen av universitetets mål om å skape et smart mobilitetsøkosystem, vil Autonom e-Atak bli brukt til å transportere Michigan State University-fakultetet, universitetsansatte, studenter og besøkende etter omfattende testing og føderal godkjenning. Autonom e-Atak, som skal fungere non-stop på en 4 kilometer lang rute innenfor universitetet, vil også bli brukt i universitetets datainnsamling og forbedringsstudier om elektriske og autonome kjøretøy. I en kommentar om emnet sa Karsan-sjef Okan Baş: "Med vår visjon om å alltid være et skritt foran i fremtiden for mobilitet, former vi fremtiden for transport med de innovative produktene vi har utviklet som Karsan. Vi er stolte over at vårt Autonome e-Atak-kjøretøy vil bli brukt på det enorme campuset til Michigan State University, et av de viktige universitetene i USA, der pulsen til bil- og teknologiverdenen er lokalisert, der virkelige trafikkforhold er lokalisert. " han sa.

Michigan State University introduserte Autonom e-ATAK

Utstyrt med den hvite spartanske logoen, universitetets maskot, ble Karsan Autonom e-Atak introdusert på pressekonferansen som ble holdt 5. november. Sammen med promoteringen ble det også avholdt en prøvekjøring med deltagelse av pressen. Mange innovative teknologier fra Karsan Otonom e-Atak, som sensorteknologier som oppdager miljøet og fotgjengere uten behov for sjåfør, avansert radarteknologi, termiske kameraer, ble møtt med interesse av studentene. Det ble opplyst at Autonomous e-Atak, som vil cruise med en hastighet på 630 kilometer i timen i testfasen, hvor det skal foregå totalt 25 flygninger, vil øke til 2022 kilometer i vårperioden 40 etter testene. er fullført.

ADASTEC CEO, teknologiselskapet som utviklet "Level 4 Autonomous Driving Software Platform" for autonome og tilkoblede kollektivtransportkjøretøyer, som Karsan samarbeidet med i utviklingen av Autonomous e-Atak i prøvekjøring. Ali Ufuk Peker deltok også. Peker uttalte at dataene som samles inn fra testkjøringene vil bidra til å gjøre de mest ideelle kjørejusteringene med Autonomous e-Atak. Michigan State University-president Samuel Stanley Jr. I sin tale på kampanje- og testarrangementet i USA; «Mobilitet er et av MSUs kjernefokus. I denne forstand fortsetter vi å søke partnerskap som vil akselerere forsknings- og utviklingsaktiviteter og forbedre mobilitetsmiljøet ikke bare på campus, men også i vår vakre stat og land. Denne nye førerløse bussen symboliserer fremgangen vi gjør i staten Michigan for å være i forkant av morgendagens transport.»

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar