Istanbul og Athen møtes på İSTON Bank

Istanbul og Athen møtes på İSTON Bank
Istanbul og Athen møtes på İSTON Bank
Abonner  


IMM-president, som kom sammen på 'B40 Balkan Mayors Summit' Ekrem İmamoğlu og Athens ordfører Kostas Bakoyannis opplevde benken spesielt produsert av ISTON for Istanbul og Athen. Bakoyannis, sa Imamoglu: "Vi stoler på selskapet vårt. Vi sender én gave. Du vil kjøpe den neste, ifølge ham" til spøken, "Løfter ble gitt, løfter ble holdt. Som Athen er vi veldig åpne for dialog.»

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Ekrem İmamoğlu og Athens ordfører Kostas Bakoyannis, Split-ordfører Ivica Puljak og Thessaloniki-ordfører Konstantinos Zervas, den første dagen av "B11 Balkan Mayors Summit", som samlet ordførerne i 24 byer fra 40 land, ved den spesialdesignede benken produsert av selskapets datterselskap ISTON, kastet. İmamoğlu uttalte at historien om benken er basert på hans nylige besøk i Athen.

HISTORIEN OM BANKEN STARTET I ATEN

Ved å uttrykke at ordføreren i Athen, Bakoyannis, som var vert for dem, delte informasjonen om at de forberedte seg på å designe et torg under byturen, sa İmamoğlu: "Jeg sa, spesielt med selskapet vårt İSTON i Istanbul, la oss lage et design som vil koble Athen og Istanbul. Og venner jobbet med dette designet. Vi tror den ville passet til den plassen også. Nå skal vi sende denne ene prøven til Athen. Vi kommer til å be ham ta det opp. Jeg synes du er så vakker. Mandelas ord om det er også veldig verdifullt; Han sier «sitt og snakk» for fred og vennskap mellom land. Den viser også til de olympiske leker. Den viser tribuneoppsettet til de olympiske leker. Det er kraften i design, sa han.

İmamoğlu sa: «Vi stoler på selskapet vårt,» fortalte Bakoyannis, «vi vil sende én gave. Du vil kjøpe sistnevnte; ifølge ham," spøkte han. Bakoyannis' svar på Imamoglus vits var: "Løfter ble gitt, løfter holdt. I Athen elsker vi dialog. Vi er veldig åpne for dialog».

SPESIELL DESIGN AV ISTON

Spesialdesignede sittegrupper produsert av İSTON for Istanbul og Athen er laget av "kufeki-stein" og "pentelic marmor". Kufeki stein; Den ble brukt som den grunnleggende byggesteinen i mange viktige arkitektoniske verk i Istanbul, som Istanbul-murene og Süleymaniye-moskeen, under den bysantinske og osmanske perioden. Pentelic marmor; Den ble brukt i mange av hovedmonumentene i det klassiske Athen, som Parthenon, spesielt fra det 5. århundre f.Kr. I designet er Athen og Istanbul avbildet som to byer som omfavner hverandre, med to teksturer.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar