TCDD 25 Railway Traffic Controller Rekruttering Muntlig eksamensdato

TCDD 25 Railway Traffic Controller Rekruttering Muntlig eksamensdato
TCDD 25 Railway Traffic Controller Rekruttering Muntlig eksamensdato
Abonner  


Den muntlige eksamensdatoen for kandidatene som er på listen sendt av İŞKUR for 25 jernbanetrafikkkontrollører som skal rekrutteres til arbeidsplassene innenfor grensene til Istanbul-provinsen i Republikken Tyrkias statsjernbane (TCDD), som oppfyller vilkårene spesifisert i kunngjøring og innsending av dokumentene er bestemt.

Muntlig eksamen av kandidatene hvis navn og etternavn er skrevet nedenfor, som er på listen sendt av İŞKUR for 25 jernbanetrafikkkontrollører som skal rekrutteres som arbeidere på arbeidsplassene innenfor grensene til TCDD Istanbul-provinsen, som oppfyller vilkårene spesifisert i kunngjøringen og sende inn dokumenter på skriftlig dato og klokkeslett, TCDD Enterprise General Directorate Human Resources Department Presidentskap for Hacıbayram Mah. Hippodrome Cad. Nr: 3 Altındağ / Ankara adresse.

tcdd jernbanetrafikleder muntlig eksamensdato

tcdd jernbanetrafikleder muntlig eksamensdato

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar