TÜBİTAK Vitenskaps-, spesial-, service- og insentivpriser kunngjort

TÜBİTAK Vitenskaps-, spesial-, service- og insentivpriser kunngjort
TÜBİTAK Vitenskaps-, spesial-, service- og insentivpriser kunngjort
Abonner  


TÜBİTAK Vitenskaps-, spesial-, service- og oppmuntringspriser gitt til forskere som har bidratt til vitenskapen med sin forskning, har blitt annonsert. Industri- og teknologiminister Mustafa Varank sa: "Vi er alltid med akademiet med vitensentrene vi har etablert, messene og konkurransene vi arrangerer, stipendene vi gir, og de innovative programmene vi lager." sa.

3 vitenskapelige og 14 insentivpriser kazanTÜBİTAK – TÜBA Science Awards-seremoni vil bli holdt på presidentkomplekset 28. desember for forskere. President Recep Tayyip Erdoğan vil dele ut prisene til vellykkede forskere ved seremonien.

Minister Varank deltok på TÜBİTAK 5th National Polar Sciences Workshop. Minister Varank holdt en tale på workshopen ved Gebze Technical University Congress and Culture Center, og overrakte TÜBİTAK Science, Special, Service and Incentive Awards 2021. kazanannonserte navnene

DET ER IKKE EN POLAR FORSKNING

Minister Varank, som talte på TÜBİTAK 5th National Polar Sciences Workshop, understreket at Tyrkias støtte til økosystemet for vitenskap, FoU og innovasjon ikke er begrenset til polarforskning, og sa: "Vi er alltid med vitenskapssentrene vi har etablert, messene og konkurransene. vi organiserer, stipendene vi gir, og de innovative programmene vi lager. Vi står ved akademiet.» sa.

PRISUTDELING PÅ KOMPLEKSET

Minister Varank uttalte at de har fullført evalueringen av 2021 for TÜBİTAK Science, Special Service and Incentive Awards og kunngjorde prismottakerne. Premie kazanVarank gratulerte øyeblikkets vitenskapsmenn: "Lærerne våre vil motta prisene fra presidentens hender personlig ved seremonien som skal holdes i presidentkomplekset 28. desember." sa.

3 vitenskaper annonsert av Varank fortjener å motta 14 insentivpriser kazanDe nåværende vellykkede forskerne er som følger:

HER ER SCIENCE AWARDS

 • prof. Dr. Jale Yanik (grunnvitenskap)
 • prof. Dr. İdil Arslan Alaton (ingeniørvitenskap)
 • prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik (ingeniørvitenskap)

INCENTIVPRISER

 • Dr. Mehmet Selim Hanay (grunnvitenskap)
 • prof. Dr. Murat Kurudirek (grunnvitenskap)
 • Dr. Selçuk Yerci (ingeniørvitenskap)
 • Assoc. Dr. Hale Özgün Erşahin (ingeniørvitenskap)
 • Assoc. Dr. Bekir Akgöz (ingeniørvitenskap)
 • prof. Dr. Elif Sertel (ingeniørvitenskap)
 • Dr. Arif Engin Cetin (ingeniørvitenskap)
 • Assoc. Dr. Elif Nur Fırat Karalar (helsevitenskap)
 • Assoc. Dr. Nurcan Tunçbağ (helsevitenskap)
 • Assoc. Dr. Muhammed Talha Çiçek (samfunnsvitenskap)
 • Assoc. Dr Tilbe Göksun Yörük (samfunnsvitenskap)
 • prof. Dr. Burcu Özcan (samfunnsvitenskap)
 • Assoc. Dr. Seydi Ahmet Seller (samfunnsvitenskap)
 • Assoc. Dr. Recep Ulucak (samfunnsvitenskap)

Vær den første til å kommentere

Yorumlar