Toyota er på Caravanist and Outdoorist med 3 modeller for eventyrentusiaster

Toyota er på Caravanist and Outdoorist med 3 modeller for eventyrentusiaster
Toyota er på Caravanist and Outdoorist med 3 modeller for eventyrentusiaster
Abonner  


Med sine Hilux-, Proace CITY- og RAV4-modeller, som skiller seg ut med sine eventyrlystne identiteter, henvender Toyota seg til naturelskere på Caravanist- og Outdoorist-messen, som varer til 16. januar. Gi mer enn sin "uovervinnelige" identitet til polene og vulkanene, Hilux, Proace CITY, som kan brukes til både forretnings- og spesielle formål med sin design, teknologi og overlegne standardutstyr, og den kraftige RAV4, som har ånden til " går hvor som helst", presenteres for naturelskere på messen som holdes i Istanbul TÜYAP.

Toyota tar sin plass i Caravanist og Outdoorist med 3 campingvognmodeller som bærer eventyrlysten til hvert øyeblikk av livet, og gir muligheten til å bli nærmere kjent med de perfekte alternativene for de som integrerer seg med naturen ved enhver anledning. I dag, hvor mobilitetsløsninger bæres til alle felt, Toyota; Hilux vil vente på de som ønsker å oppdage de overlegne egenskapene til Proace CITY og RAV4-modellene på standen sin i Karavanist og Outdoorist.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar