Døve olympiske mestere besøker president Soyer

Døve olympiske mestere besøkte president Soyeri
Døve olympiske mestere besøker president Soyer

Mesteren av de 24. døve sommer-OL som ble holdt i Brasil, Tyrkias spillere for døve volleyballlandslag for kvinner og tredjeplassen i taekwondo poomsae individuelle OL, Yusuf Şiyar Kıran, besøkte Izmir Metropolitan Municipality-ordfører Tunç Soyer. President Soyer sa at han er stolt over suksessen til utøverne.

Ordfører i Izmir Metropolitan Municipality, Tunç Soyer, møtte det tyrkiske landslaget for døve i volleyball for kvinner, mestere av det 24. Deaflympics holdt i Brasil, og Yusuf Şiyar Kıran, den tredje i OL i taekwondo poomsae individuelle olympiske leker. President Soyer, de unge idrettsutøverne fra Izmir kazanHan sa at prestasjonene hans gjør ham stolt.

Døve skal ikke være hjemme

2018 år gamle Yusuf Şiyar Kıran, europamester i 2021, verdensmester i 18, og til slutt den tredje i OL, uttalte at hans største mål er å bringe døve barn til idrett. kazanSa det var klatring. Kıran sa: «Døve barn skal ikke lenger sitte hjemme og skamme seg over situasjonen deres. La dem komme til hallene ved å knekke skallene deres.» Kıran takket også sin trener Hülya Tuksal for hennes støtte.

Vi jobbet hardt, vi lyktes

Tuğçe Çakmak, en spiller av kvinnenes volleyballlandslag, som ble mester i døve sommer-OL, sa: "Vi er veldig glade for å bringe denne medaljen til landet vårt. Vi er veldig stolte, sa han. Gamze Çokgenç sa derimot at hun var veldig emosjonell fordi hun var mesteren og at det ikke var noen hindringer foran suksessen hennes. İlayda Alkan sa: "Det er veldig hyggelig å være en olympisk mester. Vi forventet en slik suksess. Fordi vi jobbet hardt og laget vårt er veldig bra. Det er veldig stolt, sa han.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar