Folk i Izmir Oppmerksomhet! Bornova stasjon vil være siste stopp i metroekspedisjoner

Folk i Izmir Pass på, Bornova stasjon vil være siste stopp i metroekspedisjoner
Folk i Izmir Oppmerksomhet! Bornova stasjon vil være siste stopp i metroekspedisjoner

İzmir Metro A.Ş., tilknyttet İzmir Metropolitan Municipality. kunngjorde at det på grunn av en planlagt teknisk studie ikke vil være flyvninger mellom Ege Universitet - Evka 3 stasjoner i en midlertidig periode. Det ble opplyst at arbeidet starter mandag 16. mai og skal være avsluttet senest innen 15 dager.

I løpet av denne tiden vil siste stopp på T-banetjenester være Bornova stasjon. Herfra vil et ringtog kjøre til Ege Universitetsstasjon hvert 6. minutt. Passasjerer som vil fortsette til Evka 3 Transfer Center vil dra nytte av de gratis ESHOT-bussene som vil gå fra Bornova stasjon.

Folk i Izmir Pass på, Bornova stasjon vil være siste stopp i metroekspedisjoner
Folk i Izmir Oppmerksomhet! Bornova stasjon vil være siste stopp i metroekspedisjoner

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar